Aanhoudende problemen/storingen Kodi

Dat is wat ik al dacht, is een 1GB intern versie, die heeft 8GB extern geheugen. Dat is echt veel te laag voor wat Kodi nu gebruikt, en al helemaal als er ook nog Android op draait. Als je per see deze wil blijven gebruiken is een optie om Coreelec te installeren, dat is een Linux bestuurd Kodi only systeem, wellicht dathet dan nog een beetje draait, maar het beste zou zijn een snellere box te bestellen met meer intern geheugen. Dan kan je weer jaren voorruit.
Bedankt voor het nazoeken @TeGekJoHe ??

dit bevestigd dus een beetje mijn “snelweg verhaal “.

als alle tips die we gegeven hebben geen zoden aan de dijk zetten @Roel89 , dan ben ik bang dat je toch op zoek moet gaan naar een andere box??‍♂️
 
  • Like
Reacties: Roel89
Lees in een van de eerdere berichten ook iets over gebruik van een VPN. Misschien Kodi eens proberen zonder deze VPN. Kan zijn dat deze de boel blokkeerd.
 
Even een update wat betreft de situatie:

Ik heb al jullie adviezen, tips, trucs en feedback toegepast, waar ik ook enorm dankbaar voor ben :). Echter blijft het probleem zich herhalen en aanhouden, soms zelfs vaker vastlopen. Inmiddels heb ik dan ook besloten om uiteindelijk een nieuwe media box te kopen, liever iets meer bijleggen en een goede investering dan de aanhoudende problemen met deze.
Uit alle feedback, en recensies die ik heb gelezen blijkt de Nvidia Shield een goede keuze te zijn, en overweeg ook om hier voor te gaan. Iemand een idee waar ik deze het beste kan kopen? :)
 
... Nvidia Shield een goede keuze te zijn, en overweeg ook om hier voor te gaan. Iemand een idee waar ik deze het beste kan kopen? :)
Op amazon.de kost de shield tv pro 219 euro

Bij Mediamarkt kost de pro 229 euro

Bij Coolblue kost de pro 239 euro

Alle 3 hebben een redelijke klantenservice en gratis verzending en retour zending
 
  • Like
Reacties: Roel89
Op marktplaats staan er ook wel een paar, maar ik weet niet of dat betrouwbaar is..
 
Bij de fabrikant zelf zijn ze 219 euro:


grote nadeel: vaak uitverkocht, en komen maar mondjesmaat binnen😔

zoals @Dominique DB al zei, de winkels die hij noemde hebben redelijke klantenservice.

nu is Amazon.de de goedkoopste, maar houdt er wel rekening mee, dat als er onverhoopt iets mis is met je product, dat ie terug moet naar Duitsland, dan ben je hem waarschijnlijk iets langer kwijt.

ik Zou dat wel even mee nemen in je overwegingen, het scheelt een tientje, maar wat is het je waard?🤷🏼‍♂️

die keuze ligt bij jou😉
 
  • Like
Reacties: Roel89
Shield is goed maar de Amlogic s922 komt wel erg dichtbij qua prestaties. Een Beelink GT King met pre installed Coreelec presteert erg goed voor een stuk minder.
 
Shield is goed maar de Amlogic s922 komt wel erg dichtbij qua prestaties. Een Beelink GT King met pre installed Coreelec presteert erg goed voor een stuk minder.
Yep de keuze is reuze.. Niet iedereen zoekt natuurlijk hetzelfde..

Maar wat mij nog steeds zeer tevreden stelt is dat anno 2021 de allereerste shields (2015 model) nog steeds netjes belangrijke en kwalitatief goede updates krijgt... Dus na 6 jaar word hij nog steeds niet in de steek gelaten..

Ook zijn ze bij nvidia niet kinderachtig als buiten je officiële garantie iets hardware of software matigs naar de kl*ten gaat..

Kunnen ze bijvoorbeeld bij samsung nog een voorbeeld aan nemen... Daar krijgt je telefoon van 800€ +. al naar 3 jaar geen updates meer

Maar zoals ik al zei das ieder zijn eigen keuze/smaak ...
 
  • Like
Reacties: Roel89 en Arjan E.