Rapid IPTV zender rommeltje

Eric Hebs

Expert
2 mei 2016
1.043
633
216
rapid iptv bevalt met prima, niet vaak storing , niet duur etc. máár er zijn nu toch best veel zenders waar of staat dat ziggo ze verplaats heeft en nog meer kanalen op de verkeerde plek. Volgens de originele m3u zou een kanaal écht 100% nl moeten zijn maar is vaak ineens eurosport en ga zo maar door.

Iemand hiervoor al een ticket bij ze geopend ? of via hun fourm al een thread waar ik me bij kan aansluiten ?

Vraag me ook af hoe dat kan trouwens dat op de gekste tijden ineens een zender verspringt
 
Ja heel nobel van Beschier en ook een leuk initiatief van jou....

Over een week komt er een NL pakket 720p

Daar kan ik wel leuk mee stunten hier op het forum

De andere iptv helaas niet......
 
@Plenkske Juist omdat we rapid kwa prijs en aanbod van zenders de beste vinden willen we het enige probleempje , namelijk paar zenders op foute plaats, oplossen zodat het niet heel goed is maar perfect wordt :)

anders hadden we gedacht van boeie, volgende maand nemen we wel iptv aanbieder X of Y. je zit niet aan een contract vast maar ik zou zo snel geen andere aanbieder weten voor vergelijkbare prijs met zoveel zenders en goed helpdesk.

desalniettemin kan er wel wat verbeterd worden
 
  • Like
Reacties: Plenkske
Ja heel nobel van Beschier en ook een leuk initiatief van jou....

Over een week komt er een NL pakket 720p

Daar kan ik wel leuk mee stunten hier op het forum

De andere iptv helaas niet......
Wat een concurrent voor rapidiptv ... wat doen we daar mee Bert levenslange ban,zijn build boycotten of een schinnig mannetje langs sturen uit het voormalige Oostblok die hem op andere gedachten brengt :lol:
 
Eerst maar eens zien waar hij mee komt :lol:

Daar heb je mr. "Negatief reageren zonder feiten weer"
Wat een concurrent voor rapidiptv ... wat doen we daar mee Bert levenslange ban,zijn build boycotten of een schinnig mannetje langs sturen uit het voormalige Oostblok die hem op andere gedachten brengt :lol:[/QUOTE

Let wel 720p dus geen "Full HhahahahaD" Rapid, heeft NL toch Full HD
 
@Lex BK Ondanks dat ik niet altijd voorstander ben van commercie en marktwerking denk ik dat bij iptv heb soms goed is dat er concurrentie is zodra ook rapid weet dat mensen weg kunnen lopen naar een ander. dan hebben ze voor dit jaar wel paar tienen binnen maar tja een jaar is zo voorbij dus beter behouden ze klanten door te zorgen dat de zenders die ze beloven het ook doen en op de juiste plaats staan.

Ik moet ook zeggen dat ik niet snel zal beweren dat rapid de allerbeste ofzo is hoor, maar gezien de prijs en hoeveelheid zenders vind ik het op zich best okay, 5 a 6 euro/maand heb je heel wat te zappen en meestal werken de film en sport zenders goed en zelfs een deel is HD. maar als ik er 50 euro/maand voor zou betalen was ik zeker geen blije klant dan zou ik echt meer eisen en verwachten.

maar laten we eerlijk zijn, de meeste mensen kijken iptv om goedkoop film en sport te hebben, want als je veel geld per maand ervoor over hebt en kunt betalen had je gewoon ziggo/kpn met alle pluspakketten en/of een mooie schotel op dak en canal digitaal en sky pakket enzovoorts. dus tja.. beggers can't be choosers, maar toch... als ze belove 3000 zenders kunnen ze klachten verwachten whahah... group africa of belgium als voorbeeld liggen er voor de helft van de tijd uit.

ex pats zijn natuurlijk wél aangewezen op iptv, want hoe rijk je ook bent, met een schotel kun je in amerika geen rtl 4 ontvangen
 
  • Like
Reacties: Plenkske
maar laten we eerlijk zijn, de meeste mensen kijken iptv om goedkoop film en sport te hebben,
Klopt ja, goedkoop alle nederlandse zenders inclusief de betaalzenders. In mijn geval is zelfs een basispakket duurder bij een provider, vergeleken met iptv.
Voor mij is de andere belangrijke reden dat ik niet vast zit aan hardware van de provider. Dat was zelfs DE reden dat ik naar een alternatief ben gaan zoeken.
 
ik heb reactie van rapid of ik lijstje wil opgeven, zal vanavond op mn gemak de nl zenders ff doorlopen, maar als jullie een eigen lijstje hebben kan je dat ook hier erbij gooien hoor.. stel dat je veel duits of frans kijkt, zal ongetwijfeld ook veel mis mee zijn maar ik kom zelf niet veel verder dan de nl en engeltalige zenders
 
Hier dezelfde "problemen" met een ander test abbo...(SOS Solutions)
Waarschijnlijk zelfde Source ?? Alleen andere prijzen ?? :lach::lach:
Als je de m3u file die je hebt gekregen opent met Notepad. Wat voor links zie jij dan ? Kopieer niet de volledige links, want daarin zit jou gebruikersnaam en wachtwoord. Kopieer dus bijvoorbeeld alleen het eerste stuk: < hier staat de andere info >
 
toch is hier een taak weggelegd voor een liefhebber/hobbyist om es een webpagina te maken met overzicht van álles iptv aanbieders en resellers, en de prijzen en links etc...
 
Als eerst maar eens alle Nederlandse zenders incl. Discovery, NGC, Animal Planet, HBO, Film e.d. kloppen en goed werken, de rest volgt dan wel.
 
Gewoon op hun forum een nieuw topic maken en zeggen wat ze allemaal moeten fixen. En dan zorgen dat iedereen van hier even op dat topic reageert zodat ze er haast achter zetten.
 
Als je de m3u file die je hebt gekregen opent met Notepad. Wat voor links zie jij dan ? Kopieer niet de volledige links, want daarin zit jou gebruikersnaam en wachtwoord. Kopieer dus bijvoorbeeld alleen het eerste stuk: < hier staat de andere info >

Neem aan dat je dit stukje bedoel...?

#EXTINF:-1 tvg-ID="FoxSport1.nl" tvg-name="NL: FOX Sports 1 Eredivisie HD" tvg-