Opgelost Rapid IPTV

Rapids eigen platform is niet meer te bereiken via een website met Rapid in de naam.......

Koop je via zo'n site, dan heb je te maken met iemand die misbruik maakt van de naamsbekendheid van Rapid en krijg je een andere service of wie weet, wel helemaal niks :info:

Daarom is iptvstack als brandname zojuist gelanceerd, om dat probleem te omzeilen......
Daar zijn rechtstreekse abbo's van Rapid ondergebracht zonder tussenkomst reseller, met ook bijbehorende hogere prijs. Wil je goedkoper, dan zul je het via een reseller moeten doen.
 
Als je een beetje zoekt op google kan je het forum van Rapid zelf best snel vinden, daarop zijn er een aantal resellers bereikbaar ook die in nederland zitten, en nederlandstalige ondersteuning bieden.. is een beetje zoeken, maar binnen 5 minuten ga je het wel voor elkaar krijgen. :)

En inderdaad in pm mag het ook niet, de regels zijn er omdat "big brother" alles goed in het oog houd, nu wordt er niet mee gelezen in pm, en mag dit ook niet door stichting Brein gedaan worden.. Maar we moeten de heren van deze stichting ook geen reden geven tot argwaan.. Dus tot de situatie veranderd, en de regels aangepast worden is google je beste vriend :)

Het is voor het forum ook een beetje een "doodsteek" wat betreft bezoekers denk ik, omdat veel mensen voor iptv hier ook terecht kwamen, en deze nu verder moeten zoeken.. Maar het zou toch heel zonde zijn als dit forum zou moeten sluiten, omdat er toch dingen gedeeld worden en daardoor de mensen van het forum in problemen zouden komen.. Gelukkig is er toch nog een trouwe groep gebruikers, zoals ik zelf ook welke het niet kunnen laten om hier toch zeer regelmatig te komen.. ;)
 
Sorry mede forum leden, het is en was niet de bedoeling iemand mogelijk in de problemen te brengen. Het is helaas treurig gesteld met de openheid van internet en dat door zo'n vervelend mannetje met zijn soldaten, jammer maar komt wel goed, dit is een strijd die men toch niet gaat winnen
 
  • Like
Reacties: Lex
Haha trek het je niet persoonlijk aan hoor ... je mag gewoon blijven Rob ;)
Dan sluiten wij hier maar af en succes met je zoektocht.
 
  • Like
Reacties: Rob0860
Daar zijn rechtstreekse abbo's van Rapid ondergebracht zonder tussenkomst reseller, met ook bijbehorende hogere prijs. Wil je goedkoper, dan zul je het via een reseller moeten doen.

zit ik dan op de verkeerde site? de prijs lijkt mij goedkoper als de anderen.

als ik google op iptvstack
 
€120/jaar via iptv stack, zit ver boven het gemiddelde van wat resellers over het algemeen vragen voor een jaar abbo.

Als je nieuw bent met iptv, begin dan altijd met een maand abbo bij welke aanbieder dan ook, want elke aanbieder die hier op Kodi forum vermeld is, levert over het algemeen goede service, maar heeft zijn eigen voor en tegens, zodat je zelf je eigen voorkeur kan bepalen uit de ervaringen die je opdoet tijdens die test maand, mbt geleverde kwaliteit, kanaal aanbod en video on demand. Dan ben je gemiddeld rond de €10,- kwijt voor je test maand en een ervaring rijker, zodat je verschillende aanbieders daarna kan gaan vergelijken.
 
Zo bekeek ik het ook een beetje, rapid is dan 10 p/m. hiptv is dan duurder en is alleen goedkoper bij jaarabonnement. Heb 1 keer een jaarabon. agesloten bij een iptv aanbieder, maar na 3 maanden al geen sportzenders meer te krijgen. dus denk wel 3x na over een jaarabon.
 
Heel goed, bezin voor je begint met jaar abbo's en volg de berichten hier, omtrent ervaringen van andere gebruikers met welke aanbieder dan ook, zodat als je ingelezen bent en diverse aanbieders getest hebt, een weloverwogen keus kunt maken voor je jaar abbo.

Rapid blijft voor mij de meest stabiele en innovatiefste aanbieder mbt hun gebruikers dashboard en de daarbij behorende rapportage mogelijkheden ivm tijdelijke storingen (die aanwezig zijn bij elke aanbieder), de mogelijkheid om per abbo meerdere connecties te hebben bij gezinsgebruik en de steeds groter wordende video on demand sectie met meertalige ondertiteling, Xtream ondersteuning voor iptv apps en hun eigen Kodi addon.
 
  • Like
Reacties: Reidinga
Heel goed, bezin voor je begint met jaar abbo's en volg de berichten hier, omtrent ervaringen van andere gebruikers met welke aanbieder dan ook, zodat als je ingelezen bent en diverse aanbieders getest hebt, een weloverwogen keus kunt maken voor je jaar abbo.

Rapid blijft voor mij de meest stabiele en innovatieve aanbieder mbt hun gebruikers dashboard en de daarbij behorende rapportage mogelijkheden ivm tijdelijke storingen (die aanwezig zijn bij elke aanbieder), de mogelijkheid om per abbo meerdere connecties te hebben bij gezinsgebruik en de steeds groter wordende video on demand sectie met meertalige ondertiteling, Xtream ondersteuning voor iptv apps en hun eigen Kodi addon.

zal binnenkort eens een maandje testen.

heb eerst een test 24 uur gedaan, maar het is nog wel even zoeken hoer het werkt
 
Bij Rapid moet je wanneer je Vpn wilt gebruiken, een vaste dedicated lijn hebben, vaak een extra optie bij je Vpn provider en extra geld dus. Hoeft bij HIPTV niet.
 
Voor NL is VPN overbodig met IPTV als je zit bij een van de grotere NL ISP's..... tot nu toe ;)
Zit je bv in Engeland of Zweden, daarvan is bekend dat sommige ISP's IPTV actief belemmeren, maar in NL is dat nog helemaal niet aan de orde.

Alle NL websites die dus VPN adviseren voor IPTV, zijn hun zakken aan het vullen door de gebruikte referrals naar VPN diensten op hun website :info:
 
Laatst bewerkt:
  • Like
Reacties: Reidinga