mi box

wavanooijik

Gevorderd
13 aug 2017
75
14
6
57
hallo als ik mijn MI box aan zet hebben we ineens geen wifi meer op onze telefoons of tablets rara hoe kan dit alvast bedankt gr Wim
 
Maak je gebruik van een Dual-Band Router met 2.4ghz en 5ghz? Probeer zo mogelijk dan WiFi 5ghz voor de Xiaomi Mi Box. Welke programma's / apps heb je er recent op gezet? Maak je nog gebruik van Popcorntime of soortgelijke apps of heb je dat volledig verwijderd?
 
Laatst bewerkt:
heb een popcorntime app maar die zegt te weinig geheugen en terrarium tv app
Als je Popcorntime toch niet gebruikt zou je die kunnen verwijderen via instellingen > apps > app verwijderen. Dan weet je in ieder geval zeker dat die niet aan het downloaden en uploaden is. Over 5ghz antwoord je helaas nog steeds niets.
 
voor de popcorn deed hij dit al en over de 5ghz hoe kom ik daar ik weet namelijk niet of hij op 2,4 of 5 ghz staat
Instellingen > WiFi als je 2.4ghz gebruikt daar op klikken en > Netwerk Vergeten. Daarna verbinding maken met 5ghz. Telefoons / Tablets hebben meestal alleen 2.4ghz waardoor je probleem is opgelost. Andere optie is de Xiaomi Mi Box terug zetten naar fabrieksinstellingen en de Beta Build 2179 er op zetten of wachten tot een volgende OTA update.
... Xiaomi en Google zijn nog bezig met een volgende OTA update. Op 13 augustus is er voor beta testers een verschenen, maar de OTA laat nog steeds op zich wachten. Je kan de uitgelekte Beta build vinden op en op eigen risico proberen. ...
 
een wifi repeater helpt ook heb ik ook gedaan werkt prima
You must be registered for see images