(Voorlopige titel) speelfilms in kodi 16

BuddyvO

Forumlid
28 jun 2017
5
1
6
startscherm bij kodi 16 in balk waar muziek systeem en zo staat , hoe kan ik daar speelfilms bij zetten ?
 
Dag Jan, welkom op dit forum - vergeet je niet even voor te stellen :) hier is een apart gedeelte voor. Misschien kan je je vraag iets duidelijker formuleren - eventueel heb je een screenshot van wat je precies bedoeld. Ondertussen is Kodi 17.6 Krypton de laatste stabiele versie.
 
  • Like
Reacties: Lex
Ik denk dat je de meeste dingen hier wel zal kunnen terug vinden:


Ik weet trouwens niet, in kodi 16 kan je volgens mij bij Skin / interface instellingen instellen welke menu-items je zichtbaar wilt hebben, tevens dien je ook speelfilms of series toe te voegen aan je video library in kodi. Dat doe je door een map met video's in de library te zetten, en de map inhoud toe te kennen, op deze manier weet kodi welke informatie deze moet ophalen - of dit films informatie, of series, of muziekvideo's informatie, en afbeeldingen is.
 
Dag Jan, welkom op dit forum - vergeet je niet even voor te stellen :) hier is een apart gedeelte voor. Misschien kan je je vraag iets duidelijker formuleren - eventueel heb je een screenshot van wat je precies bedoeld. Ondertussen is Kodi 17.6 Krypton de laatste stabiele versie.
Dat kan, ik heb ook Kodi 17.6 maar heb als skin heb ik Confluence ,werkt voor mij iets leuker.. het oog wil ook wat!
Ik start Kodi op dan ga ik naar systeem ,daarna ga ik naar Interface instellingen en dan naar skin instellingen , daar zou ik de balk moeten kunnen aanpassen maar er zij een paar opties die ik niet kan veranderen ?
Post automatically merged:

Ik wil ook mijn naam veranderen ! hoe doe ik dat ?
 
Films toevoegen gaat niet lukken, addons wel @Jan Bartels
Ga gewoon in de menubalk naar systeem/bestandsbeheer, en voeg daar een locatie toe ( een repo naar jou keuze, bv Supremacy) .

als je dat gedaan hebt ga 1 vakje verder naar links, Instellingen/addons en dan installeren vanaf zip, daarna vanaf repo, en je kunt kiezen welke addon je wil hebben uit de geïnstalleerde repo. ;)

Gewoon goed lezen, en Google gebruiken met de repo die je wil, het wordt meestal goed uitgelegd, stap voor stap hoe je dit doet.

Suc6.
 
Laatst bewerkt:
  • Like
Reacties: Reidinga
Heb je de instellingen op "Expert" gezet? Je kan namelijk kiezen welke instellingen je in kodi zichtbaar wilt hebben..
Ja ,de instelling staat op expert ! als ik naar instellen skin ga en dan naar beginschermopties ,dan krijg je onder verbergen video's verbergen speelfilms en daaronder verbergen series .. en juist die twee zijn niet geactiveerd dus daar kan ik niks mee ! Hoe kan ik die twee activeren ?
 
Goede Middag , Ik heb deze vraag al eerder gesteld bij Lex maar ik moet dat via de topic doen ik hoop dat ik hier een antwoord krijg waar ik verder mee kan....
Ik heb Kodi 17.6 geinstalleerd en als skin Confluence , op de werkbalk die je dan krijgt(beginscherm)staan verschillende tabs waarmee je direct naar jouw keuze kunt gaan..Daar wil ik "Speelfilms" bij zetten maar als ik naar instellen skin ga en dan naar beginschermopties ,dan krijg je onder verbergen video's, verbergen speelfilms en daaronder verbergen series .. en juist die twee zijn niet geactiveerd dus daar kan ik niks mee ! Hoe kan ik die twee activeren ?
 
  • Like
Reacties: Lex