Vragen over downgraden naar Kodi 17.6 op shield tv

Arjan E.

Staff
Medewerker
18 nov 2018
1.569
1.075
216
47
Als ik terug wil naar Kodi 17.6, moet ik dan deze op mijn shield downloaden rechtstreeks van Kodi.tv?

En hoe zit dat dan met automatisch updaten als je hem van Kodi.tv hebt gedownload? Doet ie dat dan gewoon via de app Store?

Heb al even gekeken in de instellingen van de app Store op de shield, maar ik zie geen mogelijkheid om 1 app uit te sluiten van automatisch updaten, er is alleen een mogelijkheid om alles uit te sluiten, of alles automatisch te updaten, terwijl dit bij “gewone” Android devices wel mogelijk is. Dus moet ik dan alle automatische updates uitschakelen?

Als je hem download van Kodi.tv voor welk besturingssysteem moet je dan kiezen? Android? En welke versie? De ARM, De ARM 64-v8A of de x86?

De reden dat ik terug wil naar 17.6, is dat ik merk dat alle menu’s en addons trager laden in Kodi 18.

Alleen wil ik wel voorkomen dat ie weer automatisch update naar 18 en dat ik per ongeluk de verkeerde versie installeer?

Als iemand mij hier mee kan helpen graag?
 
Hmmmm vervelend dit, ik heb nog 17.6 op mijn Shield

Om een auto update te voorkomen voor de Kodi app kan volgens mij alleen als je de kodi 17.6 APK apart download en installeerd, alleen dan komt het niet in de store lijst te staan. Arm 64 bit.
 
Tip: je kan ook gebruiken naast Kodi 18. SPMC 17.6 is vrijwel hetzelfde als Kodi 17.6, draait in een afzonderlijk mapje en kan je naast Kodi 18 gebruiken.