Hulp bij het ontwaken van mijn oude Himedia

Grote beer

Forumlid
21 mrt 2018
5
0
1
63
Dag, ik heb misschien wel 1,5 jaar geen gebruik gemaakt van mijn himedia q10 pro en nu dus eergister weer wel, maar geen enkele streaming film meer. Is het mogelijk om streaming wel weer te krijgen? Zo ja, hoe? En dat voor een redelijke leek. Ik heb automatische updates ingesteld, maar kodi is versie 16 en links bovenin staat Amber met een datum in 2017. Dat kloot toch niet met automatische updates, of vergis ik me en is dit het resultaat van brein? Graag hulp of een verkkaring. Alvast bedankt.
 
Je Himedia Q10 is a little outdated.
Ik zou even naar de Futeko site gaan, leverancier van jouw firmware, jouw Android 5.1 moet geupdate worden, naar Android 7
tevens zal de fimware, naar versie HMD 2.1.1 geupdate moeten worden, doe het in die volgorde.

Ik noemde in een eerdere topic al, als je de HMD versie 2.1.1 erin wil zetten, moet eerst de HMD 2.0.4 erin, anders wil hij de 2.1.1 niet opnemen.
Om van Android 5.1 naar 7 te gaan zal je eerst een migratie programma moeten installeren, omdat anders de Android 7 niet werkt.

Dit alles moet wel geinstalleerd worden via de reset pin achterin jouw Himedia Box

Daarna kun je via de App store kodi Leia 8.1 downloaden of via je browser in Android, naar de kodi site gaan om de ARM7 32 bit te downloaden (Kodi Leia 8.1)
ARM7 64 bit werkt niet voor deze box, ondankt de specs.
 
Dank Justin23, ik heb de site futeko gevonden en ga nu op zoek naar de update. Ik snap niet helemaal wat je beschrijftm maar ga het proberen. Ik neem aan dat ik via de mediaplayer naar futeko moet en dan op het forum op zoek naar de update. Het verbaast me dat dit niet gebeurt is, aangezien ik had ingesteld dat er automatisch geupdate mocht worden. Waarschijnlijk is brein hierdoor heen gefietst en gebeurt het sowieso niet.
Ik ga de acties in stapjes uitvoeren, want gaat wss veel tijd kosten.
Veel dank zover en hoop dat ik nog wat vragen kan stellen later.
 
Ik zou je procedure iets anders doen, je zou de updaté's via je PC op een schoon USB stickje moeten zetten en via je Himedia Box installeren, op de site van Futeko staat de procedure.
 
Hallo, Grote Beer

Ik wil het wel voor je realiseren, als jij de beide verzendingen wilt betalen, doe ik het niet voor de centjes.

Groetjes,
 
Laatst bewerkt: