Recente Inhoud door Dextr086

 1. D

  UnlimitedNL gestopt (2)

  Deze wordt in ieder geval waarschijnlijk niet aangeleverd door de persoon die de unlimitedhd abonnementen verkocht heeft?
 2. D

  UnlimitedNL gestopt (2)

  Dat klopt, maar er zijn natuurlijk mensen die een m3u link vanuit hdunlimited hebben gekregen en die links zijn offline waarschijnlijk. De link die erachter zit naar de nog werkende streams is natuurlijk moeilijk te vinden?
 3. D

  UnlimitedNL gestopt (2)

  En wat gebeurt er nu als iemand meerdere lijnen had? Aangezien unlimitedhd reseller was, zouden de originele streams nog werken?
 4. D

  (Verkocht) Formuler Z7+

  Te Koop; Formuler Z7+. Bijna niet gebruikt. Prijs; 65,-
 5. D

  Formuler Z7+

  Ja!
 6. D

  IPTV provider

  Inmiddels heb ik er een aantal uitgeprobeerd. Ik had uiteraard al HIPTV. Over deze provider ben ik zeer tevreden. Goede service. Veel aanbod. Gericht op de nederlandse markt. Goed beeld. Het beeld op de sportzender blijft in mijn ogen wat matig. IPTV4ALL heb ik ook uitgeprobeerd. Ook dit is...
 7. D

  Formuler Z7+

  Reset heb ik al een aantal keren geprobeerd. Heb de box gekocht en getest op verzoek van een bekende. Hij gaat hem voorlopig voor andere dingen gebruiken en waarschijnlijk pas later voor iptv.
 8. D

  IPTV provider

  Deze was inderdaad bekend. Helaas! Dan zal ik maar wat verschillende moeten proberen.
 9. D

  Beste IPTV provider?

  Vervelend dat het beoordelen van IPTV providers tegenwoordig met zoveel verborgen boodschappen moet!
 10. D

  IPTV provider

  Ik heb al het een en ander gelezen op dit forum en ik ben bekend met de meeste IPTV providers. Ben op zoek naar mensen die hier ervaring mee hebben en die de juiste sites hebben! Zoals ik al aangaf, liever geen resellers of fake sites.
 11. D

  IPTV streams haperen

  Dat zou voldoende moeten zijn. Er is nog een optie binnen Kodi die uit gezet dient te worden bij het kijken naar IPTV. Als je hier op het forum zoekt, zul je die tegen komen. Ik gebruik zelf perfect player om naar IPTV te kijken, dus de precieze instelling weet ik niet.
 12. D

  IPTV streams haperen

  Speedtest bekabeld?
 13. D

  Formuler Z7+

  Ik heb deze box ook recent getest. Over het algemeen een fijne box van een prima producent. MYTVOnline heeft inderdaad wat stabiliteits problemen. Mij viel ook gelijk op dat het zappen regelmatig problematig verloopten dat het vaak blijft hangen. De fabrikant reageert zeer slecht op vragen...
 14. D

  IPTV streams haperen

  Welke provider heb je?
 15. D

  IPTV provider

  Hallo Allemaal, Sinds een tijdje maak ik gebruik van de diensten van hiptv. Hier ben ik over het algemeen tevreden over. Wat me opvalt is dat bij sportwedstrijden het beeld vaak iets minder is. Binnenkort kan ik een nieuw abbo afsluiten en ik ben dan ook misschien op zoek naar een nieuwe...