Recente Inhoud door FCBeeke

 1. FCBeeke

  IPTV-aanbieders via AliExpress

  Heb er een test lopen van TyinGon Store. Universe IPTV Server. Prima kwaliteit van de B en NL zenders. Jaartje kost 21,42€
 2. FCBeeke

  Kent iemand iptv-4k eu

  49 € per jaar? Ik had hem als backup voor GoFast. Over het algemeen vrij tevreden, maar als backup heb ik nu een Alietje lopen voor 16 € per jaar.
 3. FCBeeke

  Gofast IPTV

  Same here. Mailtje gestuurd en netjes antwoord gekregen dat er wat mis was met de servers. Maar het probleem is ondertussen verholpen. Alles werkt weer perfect.
 4. FCBeeke

  Unblock Infomir/MAG Portal blocking

  Bestaat daar een NL versie van? Is technisch al moeilijk genoeg - ik snap er geen fluit van. Maar zit wel met hetzelfde probleeem.
 5. FCBeeke

  Iptv-4k

  Heb nu Gofast. Valt goed mee momenteel.
 6. FCBeeke

  MAG 254 wordt geblokkeerd

  Zelfde probleem hier. Geen update gehad en gisteren geen probleem. Vandaag plots deze tekst.
 7. FCBeeke

  Iptv-4k

  Nog dik tevreden. Enkel spijtig dat VOD ontbreekt. Ben nog op zoek naar een aanbieder die dat heeft, met nl subs.
 8. FCBeeke

  MyTVOnline

  Ok. Thanks. Nu weet ik tenminste waar het probleem vandaan komt. Gelukkig zijn de TV-zenders geen probleem en dat is nog steeds het voornaamste.
 9. FCBeeke

  MyTVOnline

  Euh, geen, die staan er gewoon bij.
 10. FCBeeke

  MyTVOnline

  Dag Dreamshare Ik kijk via Mag256. Ik heb bijna alle films onder de categorie "War" geprobeerd. Overal staat de NL ondertiteling aktief, maar er verschijnt niets op het scherm. Ik heb van alles gedaan. Van 'Reload portal' tot opnieuw selecteren van ondertiteling. Zonder resultaat echter. Maar...
 11. FCBeeke

  MyTVOnline

  Hoi. De allerbeste wensen voor een gezond en vreugdevol 2019. Dit weekend naar een film (VOD) willen kijken en vastgesteld dat van veel aangeboden films de klank ontbreekt. Er is bijna ook geen enkele film meer waar de NL ondertiteling van werkt. Is dit een algemeen probleem? Nochtans kan ik...
 12. FCBeeke

  Iptv-4k

  Jaarabo afgesloten. Correcte service. Veel kanalen zijn voorzien van een backup (soms 2 backups) en die zijn ook van goede kwaliteit.
 13. FCBeeke

  MyTVOnline

  Bedankt. Inderdaad, aangesloten met mac adres en eigenlijk weinig of geen problemen. Vroeger niet met Hiptv, nu niet met Mytvonline.
 14. FCBeeke

  MyTVOnline

  Goede morgen. Kan VPN ook als je met een Mag IPTV kijkt? Mijn provider is Proximus en ik heb helemaal geen problemen met Mytvonline. Snelheid ligt steeds tussen 60 en 70 Mbps
 15. FCBeeke

  (Gesloten) HIPTV

  Ik vrees dat je moet bijbetalen om VOD te krijgen. Ze hebben hun tarieven aangepast en VOD zit niet meer standaard in het pakket.