Recente Inhoud door StarLive

 1. StarLive

  IPTV plus nl

  Ik maak nu een half jaar gebruik van IPTV. Zeer t, hoofdzenders van NederlandS. Heb het afgelopen half jaar geen st e hoogte gehouden als er onderhoud gepleegd werd. Support is snel enblemen. Laatste weken zijn er een hoop gekomen. Na navraag bleek dat dit om een pakket ging, bestaande klanten...
 2. StarLive

  IPTV-aanbieders via AliExpress

  Heb een aantal getest uit dit forum, maar volgens mij ben ik de enige die problemen ondervind met deze aanbieders. Het lijkt ook wel hoe goedkoper, hoe sneller er problemen ontstaan.
 3. StarLive

  Nieuwe Android TV box.

  Veel aanbieders adviseren juist om geen VPN te nemen. Dit ivm connectielost die daarbij ontstaat.
 4. StarLive

  Buffering...

  Elk kanaal staat op zichzelf. Dus het kan zijn dat het betreffende kanaal gewoon wat storing had bij de provider. Daarom werken de grote jongens met backups
 5. StarLive

  Nieuwe Android TV box.

  Heb hier zelf ook aantal boxen getest omdat het niet lekker liep. Bleek het inderdaad de provider te zijn met slechte servers.
 6. StarLive

  iptv op android tv kastje

  Als je android 10 draait kan je het beste tivimate nemen als player.
 7. StarLive

  Mag 425a

  Heb 2 mag425a te koop nog geseald en al. Nooit gebruik van gemaakt. Mogen voor 80 exclusief verzenden weg.
 8. StarLive

  Goedkoop een Netflix abonnement afsluiten

  Tegenwoordig is de Turkse lira minder waard dan een baksteen. Ik betaal nu 13 euro voor 100tl giftcard. Dat is 2 maanden en 10 dagen voor het ultra HD pakket. Deze deel ik met 3 vrienden dus wij betalen allemaal 1,65 per maand per persoon.
 9. StarLive

  Formuler Z8 PRO met welke IPTV

  Zoals hier boven al staat beschreven moet je vooral wat testlijntjes aanvragen. Ik heb bijvoorbeeld een aanbieder waar ik snel mee kan schakelen via app en telegram, dat was voor mij wel een must.
 10. StarLive

  Beste Iptv

  Ik heb iptvplusnl en ben zeer tevreden. Veel aanbod vod alles NL ondertiteling. Weinig storingen in het afgelopen half jaar 1x echt storing gehad, werd snel te woord gestaan door hun.
 11. StarLive

  IPTV-aanbieders via AliExpress

  Ik heb alleen maar last van storingen met die AliExpress aanbieders en de helft is lastig te bereiken. Beide verkopers ook al weer opgeheven zie ik. Ga wel weer terug naar IPTV plus.
 12. StarLive

  IPTV plus nl

  Iemand ook ervaring met de aanbieder IPTV plus NL? Het aanbod lijkt op de welbekende goede aanbieder. Ze hebben ook een Whatsapp en telegram hulp functie. *********
 13. StarLive

  Op welk device kijk jij IPTV?

  Hardware (Met welk device kijk je IPTV) Amazone Fire stick 4k (2gen) Besturingssysteem (Android, LibreELEC, Windows etc) Fire OS 6 - Gebaseerd op Android 7.1 Programma (Kodi, Perfect Player, VLC etc) TiviMate premium Gemiddelde download snelheid en stabiliteit 200mb Bekabeld of Wi-Fi Wifi IPTV...
 14. StarLive

  Holland IPTV

  Bij deze aanbieder ook nog een aanvraag lopen. Helaas geen reactie.
 15. StarLive

  BB Unlimited

  Heel veel mensen verwarren hier unlimitedbb met unlimited NL. Maar alleen de naam is vanaf de service al anders. Misschien moet je even proberen hun te contacten?