Recente Inhoud door wigee

Welkom op Kodi-Forum!
We zien dat je nog geen lid bent van Kodi-Forum.nl, registreren is volledig gratis en kost slechts enkele seconden.
Registreren

 1. W

  Balesdigitalservices

  De zenderlijst is waarschijnlijk te groot. Je moet je zenderlijst kleiner maken of de kodi addon downloaden van de website. Deze werkt wel. Probeer het maar eens!
 2. W

  Crash Kodi na opstarten iptv

  Hoeveel kanalen zijn er nog over? Misschien je pi is het herinstalleren? Gebruik zelf de laatste tijd enkel nog de kodi video add-on van mijn eigen provider op de pi. Dan heb je dat niet en toch kan je alle kanalen zien.
 3. W

  Telenet yelo play app op mii box

  Sinds de laatste update van de Telenet app werkt deze bij niet meer op mijn mi box Na mijn Telenet username en paswoord te hebben ingegeven blijft deze constant opnieuw opstarten. Ik dacht dat er misschien een probleem was met de soft van de box zelf maar dat is het niet. Na reset van de box en...
 4. W

  Crash Kodi na opstarten iptv

  Misschien te grote m3u tv lijst? Bij mij op rpi3 als ik meer dan 100 kanalen erin zet dan crasht die ook wegens te weinig geheugen...
 5. W

  Balesdigitalservices

  Tijd voor een update in deze topic die ik ongeveer een jaar geleden heb gemaakt. Ik gebruik nog steeds deze provider. De website is recent aangepast en hebben nu ook catchup en betere VOD. Voor de Kodi fans hier: ze hebben nu ook hun eigen kodi video add-on (sinds Mei beschikbaar dacht ik). Ik...
 6. W

  Balesdigitalservices

  Ghpeet, Kijk even op hun website. Onder FAQ vind je de link naar de epg.
 7. W

  Balesdigitalservices

  De qualiteit van de playsports kanalen laat de laatste dagen idd de wensen over... Ik heb een bericht gestuurd via de website om dit te laten nakijken. Zelf vind ben ik wel al content dat ze terug zijn. Wil je echter in full hd kijken en all kanalen dan zit er maar 1 ding op en dat is een abo...
 8. W

  Balesdigitalservices

  Ik zie niks verkeerds op de play sports kanalen vandaag, ze werken alle 3 bij mij...
 9. W

  RIP Mr. Blamo > Placenta/Deathstream/Neptune

  //wilsonmagic.github.io/repo/ ook al offline nu? 1537027210
 10. W

  Balesdigitalservices

  De meeste IPTV providers werken met paypal. Dus helemaal niet zo vreemd om te betalen via een email adres. Ik heb zelf ook zo een abo bij hen besteld en betaald via dat email adres. dus niets vreemds aan.
 11. W

  MyTVOnline

  Vreemd toch wel al die verschillende prijzen...
 12. W

  MyTVOnline

  Dit is wat ik via mail heb gekregen: abo voor gewone user: 1 jaar 175€ 2 jaar 250€ Test was vorige week maandag.
 13. W

  MyTVOnline

  Ik heb deze getest, ze hebben idd play sports maar zijn zeer duur. US aanbod bekeken; er werkte niet veel van. Ik blijf bij Bales Digital Services; dat is op dit moment voor mij de beste ook al hebben ze voorlopig geen play sports.
 14. W

  Placenta no streams available

  Heb daar straks, nieuwe installatie op spmc als test, nieuwe addons placenta en Neptunus, zelfde probleem... Werkt bij laatste nieuwe series, oudere hetzelfde probleem, links gevonden maar geen enkele via real debrid. Tests gedaan met scorpion seizoen 2 en personen of interest seizoen 5.
 15. W

  Placenta no streams available

  Ik kijk enkel via real debrid. Dit is niet voor alle series; komt bij mij enkel voor bij series waar ik enkele seizoenen achter sta.