Torrents downloaden of streamen kan in de toekomst boete opleveren

Je bedoelt te laat omdat ze 5 jaar terug gaan kijken?
Dan ben ik ook goed de lul (of de sigaar..) :confused:
 
Je bedoelt te laat omdat ze 5 jaar terug gaan kijken?
Dan ben ik ook goed de lul (of de sigaar..) :confused:
Alles kan maar ik denk niet dat ze dat nu doen. Afschrikkingseffect inde media zou niet lekker 'bekken' :'man veroordeeld voor downloaden / uploaden in 2013'. Ik denk dat ze eerder voor een link op stuk beleid.
Als je nu een vpn neemt (wat 'wellicht' nog niet eens hoeft voor streamers en /downloaders) ben je goed bezig denk ik (soort preventief indekken:sneaky:).
Maar even geen bangmakerij, er heeft in Nederland niemand een schikking gekregen voor downloaden, stream en ik geloof ik ook niet delen (torrents). :giggle:
 
In principe is het streamen van illegaal verkregen content al illegaal(duh). Oftewel: al die gratis addons waarmee je vele series en films kijkt zijn illegaal en je mag die niet gebruiken.
Ze kunnen echter nooit controleren dat je dit doet. Ze mogen niet al je internet verkeer afluisteren (dat is maar goed ook) .
Bij torrents kunnen ze echter ip adressen verzamelen omdat het via p2p werkt. In principe kan iedereen die ip adressen verzamelen.

Streamen zelf zal nooit illegaal worden, want dan kan je ook geen Netflix of een andere legale streaming diensten meer kunnen gebruiken :) Of zelfs algemene internet verbindingen worden dan lastig... Aangezien het in principe over het zelfde protocol gaat als een doodnormale website.
Hoe kun je zien of je popcorn time er op heb staan of andere addons wat torrents gebruiken hoor het graag
 
Zonet de VPN er op gezet van Goose onbeperkt.
40euro voor 1jaar.

Dutch FilmWorks maakte afgelopen week bekend dat het schikkingsvoorstellen van 150 euro wil gaan versturen naar mensen die illegaal de film The Hitman's Bodyguard downloaden. Daarvoor gaat het bedrijf nu ip-adressen verzamelen.