Aanscherping regelgeving IPTV-aanbieders per 01-01-2019

Status
Niet open voor verdere reacties.

Lex

Administrator
Medewerker
29 mei 2016
6.781
5.151
216
64
1. IPTV providers zijn niet langer meer welkom onder een commercieel account. Ze mogen dit forum wel betreden als gebruiker, maar ze mogen zich dan echter niet gedragen als IPTV provider.

2. Een ontwikkeling die ons ook zorgen baart zijn de aangestuurde reviews vanuit een IPTV provider. Ook dit misbruik gaan we hard aanpakken aangezien dit forum geen promotie platform kan zijn voor deze aanbieders.

Als er na onze mening (lees forum leiding) sprake is van ongeoorloofde reclame uitingen worden deze review(s) verwijderd .
Om vervuiling van de desbetreffende topic te voorkomen, zijn op of aanmerkingen op ons besluit niet toegestaan door de provider of zijn vertegenwoordiger op dit forum. Bij overtreding van deze regel gaat het topic voor 7 dagen op slot.

3. Wij willen nog een keer benadrukken dat verkoop via pm NIET is toegestaan. Als wij moeten constateren kun je per direct een verbanning van dit forum verwachten.

Voor eventuele vragen/opmerkingen kun je uitsluitend via pm contact met ons opnemen. Persoonlijke aanvallen via de chatbox worden voortaan genegeerd en verwijderd.

Wij zouden het waarderen dat IPTV aanbieders inzien dat ze hier te gast zijn,en zich ook zodanig gedragen.​

De forum leiding :
@Spinix
@LeX
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Spinix

Technisch administrator
Medewerker
25 dec 2015
3.559
2.129
216
24
Omdat sommige IPTV providers zich maar niet aan de regels willen houden (IPTV aanbieden via de PM) hebben we PM's voor nieuwe leden helaas moeten uitschakelen. Wanneer een gebruiker actief genoeg is en een x aantal dagen lid is wordt dit automatisch weer ingeschakeld. Jammer dat het zo moet. :(
 
  • Verdrietig
  • Like
Reacties: raymie en Lex
Status
Niet open voor verdere reacties.