Aanscherping regelgeving IPTV-aanbieders per 01-01-2019

Status
Niet open voor verdere reacties.

Lex

Ter nagedachtenis
29 mei 2016
6.795
5.190
216
66
1. IPTV providers zijn niet langer meer welkom onder een commercieel account. Ze mogen dit forum wel betreden als gebruiker, maar ze mogen zich dan echter niet gedragen als IPTV provider.

2. Een ontwikkeling die ons ook zorgen baart zijn de aangestuurde reviews vanuit een IPTV provider. Ook dit misbruik gaan we hard aanpakken aangezien dit forum geen promotie platform kan zijn voor deze aanbieders.

Als er na onze mening (lees forum leiding) sprake is van ongeoorloofde reclame uitingen worden deze review(s) verwijderd .
Om vervuiling van de desbetreffende topic te voorkomen, zijn op of aanmerkingen op ons besluit niet toegestaan door de provider of zijn vertegenwoordiger op dit forum. Bij overtreding van deze regel gaat het topic voor 7 dagen op slot.

3. Wij willen nog een keer benadrukken dat verkoop via pm NIET is toegestaan. Als wij moeten constateren kun je per direct een verbanning van dit forum verwachten.

4. Het vragen naar welke IPTV provider is de beste is niet langer toegestaan.

Problemen met je provider dien je dus ook met hen op te lossen daar is dit forum niet voor bedoeld

5. IPTV topics die willens en wetens in de verkeerde sectie worden geplaatst worden verwijderd en leiden rechtstreeks tot een ban.


Voor eventuele vragen/opmerkingen kun je uitsluitend via pm contact met ons opnemen. Persoonlijke aanvallen via de chatbox worden voortaan genegeerd en verwijderd.

Wij zouden het waarderen dat IPTV aanbieders inzien dat ze hier te gast zijn,en zich ook zodanig gedragen.

De forum leiding :
@Spinix
@LeX
@mrmiyagi
 
Omdat sommige IPTV providers zich maar niet aan de regels willen houden (IPTV aanbieden via de PM) hebben we PM's voor nieuwe leden helaas moeten uitschakelen. Wanneer een gebruiker actief genoeg is en een x aantal dagen lid is wordt dit automatisch weer ingeschakeld. Jammer dat het zo moet. :(
 
  • Verdrietig
  • Like
Reacties: raymie en Lex
Status
Niet open voor verdere reacties.