1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.

Advies gevraagd: IPTV-latino

Discussie in 'IPTV Aanbieders' gestart door Karel Holen, 21 dec 2016.

 1. Karel Holen

  Karel Holen Forumlid

  Berichten:
  5
  Leuk Bevonden:
  2
  Beste allen,
  Ik ben op zoek naar een IPTV-aanbieder met veel Latijns-Amerikaanse zenders. Ik kwam uit op: Login of registreer een account om deze link te zien.
  Gezien de website leek mij dit een hele grote en ook sprak het aanbod mij aan. Heb maandag een pakket voor 3 maanden besteld (PayPal), echter nog niets van gehoord. Zal hem wel niet meer worden denk dat ik het geld ga terugvragen mbv PayPal. De 2e optie is: Login of registreer een account om deze link te zien.
  Echter lijkt de procedure voor installatie mij vrij omslachtig op een Raspberry PI2B met Kodi.
  Zijn er nog alternatieven voor IPTV-aanbieders op dit gebied? Ik hoor het graag van jullie.
   
 2. Plenkske

  Plenkske Moderator Medewerker

  Berichten:
  1.138
  Leuk Bevonden:
  394
  Wat is het probleem van de installatie dan ? Krijg je daar niet gewoon een m3u file ?
   
 3. Karel Holen

  Karel Holen Forumlid

  Berichten:
  5
  Leuk Bevonden:
  2
  Ja ik vermoed van wel. Ik had echter verwacht dat het mbv IPTV Simple Client zou zijn, alleen moet je een andere addon instaleren: IPTV STALKER PAPIAO met allerlei codes, etc. Enfin dat zal niet het grootste punt zijn en kom ik wel uit na een filmpje op YouTube denk ik.
   
 4. Eric Hebs

  Eric Hebs VIP

  Berichten:
  1.162
  Leuk Bevonden:
  597
 5. Karel Holen

  Karel Holen Forumlid

  Berichten:
  5
  Leuk Bevonden:
  2
  Nee, heb even de website bezocht, maar hier zit helaas weinig latino in. De test is ook gedaan door iemand in Brazilië die NL-zenders wou bekijken. Bovendien was de kwaliteit niet best. Bedankt voor de tip trouwens, het zou mooi zijn als je bepaalde pakketten kon samenstellen oid.
   
  Eric Hebs vindt dit leuk.
 6. Eric Hebs

  Eric Hebs VIP

  Berichten:
  1.162
  Leuk Bevonden:
  597
  @Karel Holen je kan eventueel de site dhgate.com in de gaten houden en daar op iptv zoeken af en toe zie ik daar pakketten voor weinig met andere werelddelen dan bij rapid bijvoorbeeld, lijkt mij ook wel grappig zuid amerika of australië op tv :)
   
 7. Karel Holen

  Karel Holen Forumlid

  Berichten:
  5
  Leuk Bevonden:
  2
  Oeit ja inderdaad. Ik ken DHgate.com wel een beetje, maar nooit gerealiseerd dat ze ook IPTV-pakketten hebben. Bedankt. Zoeken op IPTV+account. Helaas nog geen Latino.
   
  Eric Hebs vindt dit leuk.
 8. borsjea

  borsjea Gevorderd

  Berichten:
  61
  Leuk Bevonden:
  26
  Woon in Brazilië en gebruik voor mijn Braziliaanse TV Move HD van Super Milton, ruim 137 kanalen in SD en 75 in HD voor R$ 25,00 dat is ongeveer 8 euro.
  Uitstekende kwaliteit vele male beter dan mij oude kabel provider.
   
 9. Karel Holen

  Karel Holen Forumlid

  Berichten:
  5
  Leuk Bevonden:
  2
  Bedankt voor je reactie. Ik ben uiteindelijk bij Login of registreer een account om deze link te zien. uitgekomen. bevalt me wel goed met 800 zenders en ongeveer de helft latino (schatting). Ook de kwaliteit vind ik wel goed, ik heb gewoon nog een pal-tv. Sommige kanalen bufferen veel, maar over het algemeen valt dat wel mee. Ik heb inmiddels ook een epg voor veel zenders Login of registreer een account om deze link te zien.). ik gebruik Kodi op een Rasp. Pi2B, dus ik kan jammer genoeg het VOD-gedeelte niet gebruiken. De IPTV Stalker-addon vind ik een rommel, vandaar.