Advies gevraagd: IPTV-latino

Discussie in 'IPTV Aanbieders' gestart door Karel Holen, 21 dec 2016.

 1. Karel Holen

  Karel Holen Forumlid

  Beste allen,
  Ik ben op zoek naar een IPTV-aanbieder met veel Latijns-Amerikaanse zenders. Ik kwam uit op: Login of registreer een account om deze link te zien.
  Gezien de website leek mij dit een hele grote en ook sprak het aanbod mij aan. Heb maandag een pakket voor 3 maanden besteld (PayPal), echter nog niets van gehoord. Zal hem wel niet meer worden denk dat ik het geld ga terugvragen mbv PayPal. De 2e optie is: Login of registreer een account om deze link te zien.
  Echter lijkt de procedure voor installatie mij vrij omslachtig op een Raspberry PI2B met Kodi.
  Zijn er nog alternatieven voor IPTV-aanbieders op dit gebied? Ik hoor het graag van jullie.
   
 2. Plenkske

  Plenkske Moderator Medewerker

  Wat is het probleem van de installatie dan ? Krijg je daar niet gewoon een m3u file ?
   
 3. Karel Holen

  Karel Holen Forumlid

  Ja ik vermoed van wel. Ik had echter verwacht dat het mbv IPTV Simple Client zou zijn, alleen moet je een andere addon instaleren: IPTV STALKER PAPIAO met allerlei codes, etc. Enfin dat zal niet het grootste punt zijn en kom ik wel uit na een filmpje op YouTube denk ik.
   
 4. Eric Hebs

  Eric Hebs Administrator Medewerker

 5. Karel Holen

  Karel Holen Forumlid

  Nee, heb even de website bezocht, maar hier zit helaas weinig latino in. De test is ook gedaan door iemand in Braziliƫ die NL-zenders wou bekijken. Bovendien was de kwaliteit niet best. Bedankt voor de tip trouwens, het zou mooi zijn als je bepaalde pakketten kon samenstellen oid.
   
  Eric Hebs vindt dit leuk.
 6. Eric Hebs

  Eric Hebs Administrator Medewerker

  @Karel Holen je kan eventueel de site dhgate.com in de gaten houden en daar op iptv zoeken af en toe zie ik daar pakketten voor weinig met andere werelddelen dan bij rapid bijvoorbeeld, lijkt mij ook wel grappig zuid amerika of australiƫ op tv :)
   
 7. Karel Holen

  Karel Holen Forumlid

  Oeit ja inderdaad. Ik ken DHgate.com wel een beetje, maar nooit gerealiseerd dat ze ook IPTV-pakketten hebben. Bedankt. Zoeken op IPTV+account. Helaas nog geen Latino.
   
  Eric Hebs vindt dit leuk.