Add-on Arte.tv speelt gekozen video's niet meer af

Frambozentaart

Forumlid
24 jan 2022
9
3
6
67
Naam
Arte.tv
ID
plugin.video.tyl0re.arte
Versie
1.0.2 (20.03.2020) by realvito
Repository
kodinerds.net Binary addons for Linux_armV7
Categorie
Video add-on
Hoewel ik de Nederlandse FTA zenders via Digitenne kan zien, doe ik dat sinds kort met Kodi op de RPi 3 b
Daar gebruik ik, de Addon Catch-up tv&more en IPTV simpel client, Dat werkt redelijk goed. ook EPG via ( ). Verder kan ik van ons NPO+ abo gebruik maken via Retrospect Van Bas Rieter. Zou mooier zijn als ik hier ook IPTV integratie zou kunnen gebruiken, dan heb ik die catch-up &more player niet nodig, maar dat is nu even, voor een ander topic.
Mijn echtgenote, echter is van Duitschen bloed en kijkt graag naar Arte.tv via de daarvoor bedoelde add-on uit de Kodinerds repository(Duits)
Sinds kort, april 2022, Kunnen we niets meer van Arte afspelen door een "video Url error (404) Arte.tv"
Kan iemand mij daarbij assisteren of moet ik daarvoor op het forum van Kodinerds zijn? een url in een bestand aanpassen lukt mij waarschijnlijk wel, als ik maar weet welk en het pad naar het bestand op de Pie
Het Kodi Log met de foutmeldingen. heb reeds geüpload naar "paste.kodi.tv/......." Moet ik die code hier nu ook publiceren of is dat niet wijs?RPi 3 b (Rpi2.arm)
OS: Libreelec 9.2.8
Kodi 18.9.0 Leia
 

Frambozentaart

Forumlid
24 jan 2022
9
3
6
67
Is opgelost, Ik had de addon met een zip geïnstalleerd en een repository dat niet meer beschikbaar was. Na het juiste Kodinerds repository te hebben geïnstalleerd en daar de arte.tv addon vandaan had gehaald, werkte het weer goed en krijg ik ook de updates. Bedankt voor het meelezen