Bepaalde fims worden niet gevonden?

Swets

Forumlid
7 feb 2021
19
4
6
56
ik weet even niet meer waar ik het zoeken moet... maar bepaalde films worden niet gevonden....? maar ik weet niet wat ik nog kan controleren.

maar bijvoorbeeld Avatar the way of water word wel gevonden, maar Avatar niet?

ik heb ze beide in de juiste map staan, de ene heet Avatar (2009) en de andere Avatar the way of water (2022)

wat zou ik nog kunnen controleren?
het gekken is, als ik bijwerken kies, zie ik hem rechts bovenin het scherm wel langs komen , maar hij komt niet bij de films te staan....

the way of water heb ik later er op gezet, en die zag hij bij het bij werken 1x, daar na stond hij tussen de films....
daarna als ik bijwerken koos, zie je hem ook bovenin niet meer langs komen...

Avatar zie ik iedere keer als ik bijwerken kies. maar komt niet in de lijst....

iemand enig idee waar het te zoeken?
 
Kijk is naar de extensie van de film of die goed is, bv een iso die je nog moet uitpakken, of dat de film in nog een aparte map staat op je schijf, of verander de filmextensie naar .MKV.
 
Kijk is naar de extensie van de film of die goed is, bv een iso die je nog moet uitpakken, of dat de film in nog een aparte map staat op je schijf, of verander de filmextensie naar .MKV.
Zijn bijna allemaal MKV bestanden....

het gekke is, als ik bij video's kijk (dus niet bij films) dan alle films waar het jaartal nog achter staat, die staan dus niet in de film lijst?

zo staan de films op de hardeschijf.

en zo staan de films in de mappen....

Dit was gedaan met de scraper Move Database Python , maar het gekke is, ik heb het ook met de Universal Movie Scraper gedaan, en dan worden ook niet alle films gevonden. Alleen het rare is, dat het dan wel andere films zijn.... dus films die door de ene niet gevonden worden, worden door de ander wel gevonden?

en nog gekker is, dat ik een eerst een shuttle PC had, waar Kodi op draaide, en die gebruikte de zelfde harden schijven, en die kon gewoon alles vinden....
maar omdat die PC gaar werd, heb ik nu een RaspberryPhi met Kodi er op.... en die kan opeens bepaalde films niet vinden?

snap er geen reet van... :) iemand ideeen?
 
Ben nog totaal onbekend onervaren met kodi maar had wel een soortgelijk probleem. Ik heb ergens gelezen dat de naam van de map gelijk moet zijn aan de naam van het mkv bestand. Ik heb dat aangepast door kopiëren en plakken toen werden de onzichtbare bestanden wel gevonden in kodi.

Waarschijnlijk heb je dit al gecontroleerd misschien niet en helpt het.

Groet Richard