• Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

CanalDigitaal gaat naast satelliet ook IPTV aanbieden

LeX

Administrator
Medewerker
Berichten
3.573
Leuk bevonden
2.745
#21
Wat Spinix al terecht aangaf zijn we daar ook al mee bezig maar 47000 posts doornemen is even een klus.
De nieuwe spelregels zijn duidelijk en voor de rest doen we ons best.

Ps. we dwalen erg af hier dus graag weer ontopic
 

Spinix

Administrator
Medewerker
Berichten
2.811
Leuk bevonden
1.622
#22
Ikzelf zie ook nog heel veel linkjes staan naar bepaalde addons. Wat is dan de uitzondering?
Het standpunt van Freaktab begrijp ik in deze dan ook en snap dan ook niet waarom deze nog op het forum staan als het beleid dit niet toelaat??
Dus dat schept de nodige verwarring denk ik.
Wij doen ons best om zoveel mogelijk te verwijderen / aan te passen. Het kan zijn dat er nog wat links staan van de tijd dat er nog niet goed opgelet werd of omdat wij niet kunnen ruiken dat er ergens illegaal content staat... Waar @Freaktab de fout in ging was dat die erover door ging en telkens topics aan het vervuilen was. Vooral omdat die zijn eigen IPTV dienst niet meer kon verkopen vond die niet zo heel leuk volgens mij. Wij als forum vinden ook niet alles leuk wat we nu moeten doen maar met sommige instanties willen we gewoon geen problemen. :(
 
Leuk bevonden: LeX

borsjea

Gevorderd
Berichten
148
Leuk bevonden
66
#23
Bij een groot Nederlands satelliet forum hoef je het niet te wagen te vragen naar zaken die niet door de beugel kunnen. Dit zal toch wel een rede hebben :unsure:
Ik ken dat forum, groot geworden door Bin Laden;) Tegenwoordig krijg je een ban als je de engelse vertaling van delen gebruikt.
 

sumitomo

Gevorderd
Berichten
52
Leuk bevonden
21
#24
Ja die ken ik maar ken ook andere regels over linken in het algemeen naar >> en zoals ik al aangaf en jullie ongetwijfeld gemerkt zullen hebben, bloed het hier langzaam aan dood. Mijn idee is dt jullie te ver doordraven op de regels wat niet nodig is. Directe hardcoded linken is niet nodig, soft links kan gewoon en ook zonder probleem
Inderrdaad word een beetje een ouwe wijven forum , zonde