firestick 2de generatie

Dominique DB

Forumlid
1 mrt 2019
7
11
Ik heb gisteren een amazon firestick 2de generatie (niet 4k dus) in gebruik genomen.
Alles werkt nu prima, maar dat was me een nogal een verschil met de xiaomi mi box waar ik gewoon kodi uit de playstore kon downloaden.
Ik wil de firestick niet koppelen aan een kredietkaart dus werkt de amazon app store niet, gevolg: geen apps te downloaden om kodi te sideloaden, oplossing: adblink op pc geïnstalleerd en zo kodi erop gezet. Ook heb ik LauncherHijack erop gezet, maar in plaats van een andere launcher te downloaden, kodi ingesteld als launcher, want de stick wordt enkel en alleen met kodi gebruikt, als ik nu de stekkerdoos waar de tv en stick insteken aanzet start dus onmiddellijk kodi op zonder dat ik een lelijk en druk amazon reclame paneel moet bekijken.

Sinds vorige maand is deze firestick ook te rooten, misschien dat ik in de toekomst dat ga proberen om alle amazon onzin er volledig af te gooien.

Al bij al tevreden met mijn aankoop, net klein toestelletje, met een heel handige afstandsbediening, maar achteraf gezien heb ik toch een beetje spijt dat ik niet voor de 10€ duurdere 4k ben gegaan, dan was kodi hoogst waarschijnlijk wat vlotter
 

deschotel

Forumlid
28 jan 2017
16
2
Heb er zelf ook een aangekocht maar de 4K versie
Ben hier zeer tevreden mee via Google genoeg Info te krijgen hier voor
Heb ook kodi er op staan maar dat was zo gepiept en er kan nog veel meer op
 

Dominique DB

Forumlid
1 mrt 2019
7
11
Tevreden ben ik ook, maar met mijn mi box ben ik blij😉. De firestick steekt hier in een tv waar ik enkel 's ochtends en 's avonds het nieuws kijk tijdens het eten, en daar voldoet deze stick van 25€ ruimschoots voor.
In het Engels is er inderdaad enorm veel info over deze toestelletjes te vinden, in het Nederlands is het wat minder, maarja dat is met alles zo.
Ik was aangenaam verrast dat ik ook van mijn telefoon kon casten zonder dat ik daar apps voor moest downloaden, iets meer gepriel dan chromecasten maar toch een mooi extraatje