GearBest's Wekelijkse Deals (diverse categorieën)

Gearbest.com

Gevorderd
18 okt 2016
112
12
16
31

Hallo Kodi-Forum,

Elke week zullen er in dit topic voor diverse categorieën fantastische aanbiedingen gepost worden. Deze aanbiedingen zijn prijsknallers, aangezien het om nieuwe producten betreft die een plaats in de spotlights verdienen en/of flashsaleprijzen die voor de eerste x aantal producten tegen een fixe korting besteld kunnen worden. Wij zullen proberen zoveel mogelijk variatie te behouden tussen de categorieën.

Onder deze special behoren producten van exclusieve merken, zoals Alfawise, FuriBee, Utorch, Zanflare, Gocomma, Zanmini en cozinni. Zij staan bekend om producten te leveren met de juiste prijskwaliteitverhouding. Deze producten maken jouw dagelijkse bezigheden eenvoudiger en efficiënter. Zo bieden zij producten aan voor jouw keuken, jouw huiskamer, maar ook gadgets voor in jouw auto of zelfs jouw eigen drone. Neem snel een kijkje!

Deze special is speciaal voor de JMGO M6 Portable DLP Projector. Dit is een handige DLP Projector die jij overal mee naar toe kunt nemen om de beelden van jouw telefoon te delen met anderen door middel van de projector. Daarnaast worden er in deze special ook nog andere projectors van het merk JMGO weergegeven.

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die autorijden met een dashcam in de auto. Dit is zeer verstandig, zeker wanneer er een ongeluk gebeurt. Twijfel jij om er eentje aan te schaffen, bekijk dan deze special die wellicht voor jou een goede optie is.

Voor onze gamers hebben we ook een special waarbij er degelijke controllers en gamingmuizen worden aangeboden. Deze producten zullen jou gamingervaring verbeteren en handiger maken. Ben jij al klaar om jouw tegenstanders te verslaan? Neem dan hier een kijkje.

In het huidige tijdperk waarbij smartphones onze databases zijn voor al onze agenda's, social media's en dergelijke, kunnen wij niet anders dan ook een special voor deze categorie aanbieden. In deze categorie worden enkel smartphones aangeboden van merken zoals Xiaomi, OnePlus en meer!

Met de Olympische Winterspelen in het vooruitzicht willen wij iedereen de kans geven om zich voor te bereiden op deze geweldige periode van winterse activiteiten. In deze categorie vind je diverse gadgets en kleding om jouw Winterse Olympische spelen compleet te maken.
 

Van fietsen tot hoverboards, van drones tot een backpack, deze categorie biedt een grote variatie aan producten voor de aankomende lente. Voor zowel jong als oud zijn er diverse producten die jouw lente compleet maken! Tevens kunnen orders ter waarde van $55 uit deze categorie één extra add-on krijgen voor maar liefst $1,99.

Deze categorie is speciaal toegewijd aan de nieuwe smartphone op de markt: De Elephone U 4G Phablet! Deze phablet scoort een 8 gemiddeld beoordeelt door diverse techreviewers. De phablet bezit een Face ID en Fingerprint sensor, dual camera met 13MP+13MP en een MediaTek MT6763 (Helio P23), 64-bit Processor. Daarnaast bestaat deze categorie ook uit andere modellen van Elephone, zoals de P8, S8 en S7 en daarnaast gadgets die het gebruik van deze smartphones nog beter maken.

Deze categorie draait om de Chuwi Hi8 Air Tablet PC die een verbetering is op de Chuwi Hi9 Pro Tablet. Deze nieuwe tablet heeft diverse upgrades en verbeteringen gekregen, dus neem snel een kijkje! Mocht dit niet jouw ideale tablet zijn, dan biedt deze categorie alsnog genoeg keuze, aangezien er tevens diverse andere Tabletmodellen van Chuwi worden aangeboden tegen een fixe korting!

Met de toename van het gebruik van 3D printers kunnen wij niet achterblijven en wijden we dan ook een special aan deze categorie. De nieuwe FLSUN S Complete 3D printer wordt speciaal in het zonnetje gezet, maar daarnaast worden diverse andere modellen aangeboden. Deze staan alle garant voor goede kwaliteit voor een goedkope prijs. Grijp nu je kans en wellicht print jij binnenkort jouw eigen 3D modellen.

Ben jij een Tech-freak en wil jij altijd de nieuwste snufjes hebben? Dan is deze special echt iets voor jou! In deze special vind je diverse high-techproducten die het dagelijks leven eenvoudiger maken, zoals de Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi WIFI Camera en diverse smartwatches.

Deze Special biedt allerlei nieuwe producten die 2018 tot nu toe te bieden heeft aan voor computers en voor in de huiskamer. Zo zul je hier diverse gaming toetsenborden, tv's, projectors en routers vinden voor een fixe korting! Dus grijp snel je kans, want voor sommige producten is er maar een beperkte voorraad.
 

In 2018 wensende Chinezen elkaar een gelukkig ‘Jaar van de Hond.’ De Chinezen vieren dit met veel vuurwerk, draken,tromgeroffel en hun familie om het begin van het nieuwe jaar in hun jaartellingin te luiden. Ieder jaar wordt er een dier uit de dierenriem van de Chinese astrologienaar voren geschoven en in het zonnetje gezet. Dit jaar is dat de hond. GearBestwil het Chinese nieuwe jaar ook met jou vieren en wordt er een hele special aangebodenvoor het nieuwe jaar.
In deze specialworden diverse soorten producten (telefoons, camera’s, laptops, gadgets, tvboxes,kleding etc.) aangeboden tegen een fixe korting. Zo worden de onderstaandeproducten aangeboden en lichten we deze toe:

De Xiaomi SmartWeight scale werkt in combinatie met de Mi Fit app. Hierdoor kan jij allegemeten data verzamelen in een app! De Xiaomi Smart Weight scale heeftgeavanceerde BIA-technologie en roestvrijstalen elektrode, die jouwlichaamsgewicht nauwkeurig en snel kan meten. Het kan tien van jouwlichaamsgegevens meten, zoals: lichaamsgewicht, botmassa, lichaamsvocht,spiermassa, basismetabolisme, vetgehalte, visceraal vetniveau, etc. Allegegevens worden duidelijk weergegeven op een eenvoudige en intuïtieve interfaceen zijn altijd bij de hand via de app. De slimme weegschaal heeft een strakdesign en past in iedere ruimte. Daarnaast is deze zeer compact en neemt hetweinig plaats in.

Uitgerust meteen snelle detectie van 1 seconde, een niet-contact infraroodthermometer, eengeavanceerde Duitse Heimann-sensor en een helder LED digitaal display, geeftdeze thermometer jou een comfortabelere, hygiënischer en nauwkeurigere metingvan de lichaamstemperatuur. Na een seconde meten, zal het apparaat geruisloosvibreren wanneer het resultaat wordt weergegeven.
Ook voor dekinderen hebben we diverse producten die in de aanbieding zijn.

Dit speelhuisbiedt enorm veel plezier! Het is deels in elkaar gezet, maar zal deels door dekinderen zelf afgemaakt moeten worden met behulp van de stapsgewijze handleiding.Het is een educatief en speels product wat tevens goed is voor de concentratieen dat allemaal met boordevol plezier!


Om het nieuwejaar tevens goed in te luiden wijden we een special toe aan de smartphones. Inhet huidige digitale tijdperk kan men niet meer achter blijven zonder eensmartphone. In deze special vind je diverse smartphones van merken zoalsXiaomi, Oneplus, UMIDIGI, Vernee etc. uit verschillende prijsklassen, zodat ervoor iedereen wel iets tussen zit. Deze worden aangeboden tegen een flinkekorting. Zo worden onderstaande producten onder andere aangeboden met een flinkekorting:

Deze smartphoneis een degelijke smartphone met een goede prijskwaliteitverhouding. Met een 5.5inch scherm en een Android One Snapdragon 625 2.0GHz Octa Core als CPU kan hettamelijk goed mee met zijn concurrenten. Daarnaast heeft deze telefoon nog 4GB RAMen 64GB ROM.

Deze smartwatchis een goed alternatief wanneer men afziet van de duurdere smartwatches. Met dezesmartwatch kan men bellen en telefoongesprekken beantwoorden, berichtenverzenden/ontvangen, slaapkwaliteit in de gaten houden, hartslagmeter, stappentelleren nog veel meer. Met deze smartwatch kun jij berichten van vrienden en familiebeheren via je horloge en hoef je niet telkens je telefoon te pakken. Daarnaastbiedt het diverse andere functies die jouw dagelijkse ritme bijhouden, zodat jijten alle tijden je ‘sportieve gegevens’ bij de hand hebt.


In deze special vindje voornamelijk producten voor in jouw huiskamer. Deze producten zullen zorgenvoor de échte bioscoop ervaring bij jou thuis! Zo zul je hier tv’s, projectors,tv-boxen, modems etc. vinden. Diverse merken worden hier aangeboden, dus neemzeker een kijkje!
EnkeleInteressante producten in deze special:




Xiaomi Inc. iseen Chinese fabrikant van o.a. smartphones, tablets en wearables, gelokaliseerdin Peking. Xiaomi is uitgegroeid tot een gedeugde concurrent binnen zijn brancheen biedt dan ook hightech producten aan voor een tamelijk goedkope prijs voorhetgeen wat je geleverd krijgt. Deze special bestaat uit enkel producten vanhet merk Xiaomi. Enkele producten die zeer populair zijn en tevens wordenaangeboden voor een flinke korting:


 

Ben jij op zoek naar nieuwe elektronische gadgets? Dan ben je bij deze categorie op de juiste plaats. Deze special is toegewijd aan nieuwe elektronische gadgets en de korting kan wel op lopen tot 40%. Zo zal je hier diverse soorten artikelen zien, zoals smartwatches, Bluetooth oordopjes, Mi Band 2, WiFi Camera’s, dashcams en nog veel meer. Dus neem snel een kijkje! Hieronder staan enkele artikelen van deze special in de spotlight.

NO.1 F6 smartwatch is een apparaat dat zorgt dat jij in een gezondere en intelligentere levensstijl verkeerd. Het helpt je sportsituatie te beheren, zodat je je lichaamsconditie beter leert kennen. Het volgt stappen en laat zien hoe je het doet tegen je dagelijkse doelen. Bovendien kun je je gegevens delen op Facebook en Twitter, wat jou en je vrienden kan aanmoedigen om te oefenen en interesse in sport te wekken.

Uitgerust met een snelle detectie van 1 seconde, een niet-contact infraroodthermometer, een geavanceerde Duitse Heimann-sensor en een helder LED digitaal display, geeft deze thermometer jou een comfortabelere, hygiënischer en nauwkeurigere meting van de lichaamstemperatuur. Na een seconde meten, zal het apparaat geruisloos vibreren wanneer het resultaat wordt weergegeven.

De Elephone REXSO Explorer K is een ultradunne actiecamera waarmee je fascinerende video's en afbeeldingen kunt maken. Dankzij het compacte ontwerp kan deze kleine 4K-camera overal mee naartoe worden genomen. Het wordt geleverd met een overvloed aan clips en haken, waardoor het eenvoudig aan uw apparatuur kan worden bevestigd. Dankzij de IP68 waterdichte behuizing, kunt u deze in alle omgevingen gebruiken. Deze 4K actiecamera volgt je overal waar je gaat.

Heb jij nog verlichting nodig voor in de slaapkamer, woonkamer of voor een aankomend feestje? Dan is deze special iets voor jou! In deze special worden diverse soorten verlichtingsproducten aangeboden tegen een fixe korting. Zo zal je hier verlichting vinden die zorgen voor de perfecte sfeer bij jou in huis en daarnaast kun je hier ook zaklampen vinden die handig zijn voor het kamperen.

Deze lamp is ideaal om in de gang of op de trap te hangen, zodat jij ’s nachts altijd een licht hebt wanneer je langs de sensor loopt. Het biedt genoeg licht om te zien waar je loopt en wat er in je omgeving bevindt en het is geen fel licht, zodat je niet met geknepen oogjes weer meteen volledig wakker bent. Kortom, het is een ideaal product! De timer heeft een vaste tijdperiode, zodra beweging is gedetecteerd, blijft de lamp 15 seconden branden.

Deze lamp is ideaal voor in jouw slaapkamer. Het biedt de mogelijkheid om de felheid van het licht aan te passen naar de gewenste intensiteit. Daarnaast kun je ook een maanlicht- en nachtstand gebruiken waarbij de lichtintensiteit wordt aangepast aan de omgeving en zodat jij ’s nachts niet met geknepen oogjes naar de wc hoeft of wanneer je even moet opstaan. Het is een intelligente lamp en je kunt hem dan ook besturen via de MIJIA App.

Deze Special biedt een diversiteit aan producten en categorieën. Zo kun je hier elektronische gadgets, horloges, telefoon accessoires, speelgoed en nog veel meer vinden. Deze worden allemaal aangeboden voor een lage prijs, maar staan garant voor een degelijke kwaliteit voor die prijs. Hiermee kun jij je kinderen, vrienden of familie mee verrassen als een cadeautje of wellicht jezelf verwennen met een leuke nieuwe gadget. Neem snel een kijkje, om te ontdekken of er iets voor jou tussen zit. Hier zijn enkele interessante producten van deze special:





In deze Special wordt een beperkt aantal producten aangeboden. Echter, de producten die worden aangeboden zijn erg in trek en dus zeer populair. Neem dus snel een kijkje om snel te profiteren van deze special! Enkele producten die zeer populair zijn en tevens worden aangeboden voor een flinke korting:


 

Met de Oscars in het vooruitzicht aankomend weekend kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Vandaar dat wij onze eigen Oscars organiseren en per categorie een prijswinnaar hebben uitgekozen. Deze is gebaseerd op diverse factoren, zoals kwaliteit, prijs, innovatie en dergelijke. Wil jij weten wie de Oscars heeft gewonnen in de Tablet categorie of wellicht de 3D-printer categorie? Neem dan snel een kijkje in deze special!









Om te zorgen voor een gezondere levensstijl heeft Lenovo diverse smartwatches en bluetooth oordopjes gemaakt om jouw dagelijks levens leuker en informatiever te maken. Zo kun je met de smartwatches jouw stappen bijhouden, hartslagmeten en nog veel meer! De Bluetooth oordopjes zijn ideaal voor tijdens het sporten of fitnessen. Neem dus snel een kijkje in deze speciale sport special.

Lenovo Cardio Plus HX03W slimme armband is een apparaat dat je doet leven in een gezondere en intelligentere levensstijl. Het helpt om elementaire fysieke indicatoren, zoals hartslag en slaapkwaliteit te controleren, zodat je jouw lichamelijke conditie beter leert kennen. Het volgt stappen en laat zien hoe je het doet tegen je dagelijkse doelen. Bovendien kan je jouw gegevens over Wechat en QQ delen, wat jou en jouw vrienden kan aanmoedigen om te oefenen en belangstelling voor sport te wekken.

Alfawise S2 smartwatch is een apparaat dat je doet leven in een gezondere en intelligentere levensstijl. Het heeft een casual uitstraling en is perfect te dragen bij jouw dagelijkse outfit! Daarnaast heeft het diverse functies waarmee jij al jouw nodige gegevens kunt bijhouden en bekijken wat betreft jouw dagelijkse inspanningen. Wil jij shinen met een nieuwe horloge en tevens alle technische snufjes van een smartwatch hebben dan is dit zeker een goede optie voor jou!


Deze special draait volledig om de nieuwste mobiele telefoons en de daarbij behorende gadgets. Dus wil jij jouw telefoon vervangen of ben je opzoek naar een nieuwe telefoon? Dan is dit jouw categorie! In deze categorie worden diverse telefoons en phablets van verscheidende top merken aangeboden tegen een fixe korting.




De perfecte selfie vergt tijd en precisie. Daar gaat deze selfiestick jou bij helpen. Deze selfiestick is zeer licht en gemakkelijk om mee te nemen. Daarnaast heeft hij een 360 graden draairotatie en is de telefoonstand verstelbaar. Daarnaast heeft deze selfiestick een afstandsbediening die van de selfiestick kan worden losgemaakt, zodat jij een foto van een afstand kan maken. Dit werkt geheel via Bluetooth.

Deze smartwatch heeft een gave uitstraling en maakt jouw outfit compleet! De behuizing is roestvrij staal en daarnaast is de horloge IP55 waterproof (niet geschikt voor zwemmen of duiken). Daarnaast kun je er je hartslag mee meten, je telefoongesprekken mee beantwoorden, je afspeellijst aan-/uitzetten en nog veel meer. En dat allemaal voor een goede prijskwaliteitverhouding.
 
De Cubot X18 Plus. Veel smartphone voor weinig geld

Bij een moderne smartphone denk je al gauw aan een aanschafprijs van honderden euro's. De bewijst dat dit niet het geval hoeft te zijn. Gearbest is een webwinkel die bekend staat om de lage prijzen en de hoge kwaliteit van de geleverde smartphones. Dat is ook bij dit model weer het geval. Het is een smartphone die veel mogelijkheden heeft. Wat direct opvalt als we de smartphone zien is het scherm. Deze beslaat bijna het complete gedeelte van de voorkant van de telefoon.

Dit maakt het mogelijk dat de beelden op een wijdere ratio worden getoond. Bij een reguliere smartphone is dit 16:9. De Cubot X18 Plus biedt een ratio van 18:9. Dit laat beelden op een fraaiere wijze zien. Wanneer je een film of serie via Netflix kijkt dan zal dit meteen opvallen. Het scherm mag dan even groot zijn als andere smartphones, de beelden worden op veel indrukwekkendere wijze weergegeven.


Een krachtige smartphone
Om de beelden vloeiend te kunnen streamen is er kracht nodig. Die is in de Cubot X18 Plus aanwezig in de processor. Dit is een octa core processor. De MT6750T biedt je niet alleen de mogelijkheid om vloeiend te kunnen streamen maar ook om de nieuwste games te spelen. Naast de krachtige processor is er ook 4 gigabyte aan intern geheugen en is er 64 gigabyte aan opslagruimte. Deze is door het plaatsen van een SD kaart ook nog eens te vergroten.


De Cubot X18 Plus biedt een accu met een lange levensduur
We gebruiken onze smartphone steeds vaker. We willen dan ook een model met een accu die een lange levensduur biedt. De Cubot X18 biedt deze accu. Het is mogelijk bij normaal gebruik de smartphone een hele dag en nacht te gebruiken zonder dat deze opgeladen hoeft te worden.

Maak je veel en graag foto's dan heb je nog een reden de Cubot X18 Plus aan te schaffen. Deze heeft namelijk een zeer goede camera. Aan de achterkant is een camera van maar liefst 20 megapixel te vinden. Uiteraard is er ook aan de voorkant een camera waarmee je selfies kunt maken. Bezoek Gearbest en zie de voordelige prijs waarvoor deze multifunctionele smartphone aan te schaffen is.


Vanaf 20 maart zal onze grote kortingsactie worden gestart in verband met het 4-jarig bestaan van GearBest. Dit willen wij groots vieren en vandaar dat er veel aantrekkelijke aanbiedingen worden gehost. Houdt en de komende tijd nauwlettend in de gaten en maak jezelf klaar voor heel veel leuke aanbiedingen.

Post automatically merged:


De Macaw TX – 80 headphone, headphones met een meerwaarde

Goede headphones zijn belangrijk. Of je nu de headphones gebruikt tijdens het hardlopen of als je van je werk naar huis reist. Je zal niet alleen in een goede kwaliteit de muziek willen horen maar als er gebeld wordt dan dienen de headphones het werk ook goed te doen. Bij Gearbest koop je nu voor een zeer aantrekkelijke prijs de . Dit is een model wat helemaal af lijkt. Er is een prachtig design, een hoge kwaliteit en een lage kwaliteit. Tijdens de actie is de headphone voor nog geen vijftien euro te bestellen. Dat is een deal die je niet kunt laten liggen.

Waterdicht en een lange accuduur
Ga ja de headphones gebruiken tijdens het hardlopen dan zijn er een aantal zaken van belang. Dit is als eerste de kwaliteit. Ook wanneer je sport moeten de headphones goed blijven werken. Van goede muziek krijg je een goede vibe. Dit maakt het sporten een stuk leuker. Deze muziek moet ook onder moeilijke omstandigheden goed beluisterd kunnen worden. Ga ja hardlopen of wielrennen dan zal je ook bij een langdurige inspanning in een goede kwaliteit naar de muziek kunnen luisteren. Daarbij zijn dit dan ook nog eens headphones die waterbestendig zijn. Begint het te regenen dan zullen de headphones gewoon blijven werken.

De Macaw TX – 80 headphone is in verschillende kleuren leverbaar
Bij iedere kledingstijl is er een passende kleur headphones. Macaw TX – 80 headphone is leverbaar in vier kleuren. Dit is zwart, rood, roze en blauw. De kleuren kun je bekijken op de website van Gearbest. Gebruik je de headphones niet dan is het makkelijk om deze op te ruimen. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat de draad in de knoop raakt. De achterkant van de dopjes zijn namelijk magnetisch. Hierdoor kan de draad niet in de knoop raken. Dit voorkomt heel wat frustratie als je de headphones weer wilt gebruiken.

Dit model is voor veel apparaten te gebruiken. Dit is uiteraard bij iedere tablet en smartphone. Daarbij kan de headphone ook worden gebruikt bij de computer. Door de fijne fit en de makkelijke bediening zal je de Macaw TX – 80 headphone graag gebruiken.


Vanaf 20 maart zal onze grote kortingsactie worden gestart in verband met het 4-jarig bestaan van GearBest. Dit willen wij groots vieren en vandaar dat er veel aantrekkelijke aanbiedingen worden gehost. Houdt en de komende tijd nauwlettend in de gaten en maak jezelf klaar voor heel veel leuke aanbiedingen.
Post automatically merged:





Dat een drone een prachtige gadget is dat zal je met ons eens zijn. Het is een middel om je mee te ontspannen en om prachtige beelden mee te maken. Toch zijn het apparaten die duur zijn in aanschaf. Graag wijzen we je dan ook op de actie die Gearbest deze week heeft. Daar is het namelijk mogelijk om een zeer interessante korting te krijgen. Bestel je daar een quadcopter voor meer dan honderdvijftig dollar dan krijg je tien dollar korting. Daar heb je wel een kortingscode voor nodig. Om tien dollar korting te krijgen gebruik je bij het afrekenen de code: RCMGSCP. Meteen zal de korting dan worden verrekend.

Een zeer groot assortiment aan quadcopters
Een dat doe je voordelig en snel bij Gearbest. De kortingscode die we net al beschreven is niet de enige code die beschikbaar is. Wanneer je voor kwaliteit kiest en voor heldere opnamen dan is de DJI Mavic Platinum Foldable RC Quadcopter de beste keuze. Deze is nu leverbaar met maar ruim vierhonderd dollar korting. Ook daar is weer een kortingscode voor te gebruiken. Deze is: HKPlatinum.


Is je budget lager maar wil je wel een zeer fraaie en kwalitatieve quadcopter bestellen dan is de MJX Bugs 2 B2W Brushless een goede keuze. Deze is nu met bijna tachtig dollar korting te leveren met de volgende kortingscode: Bugs928.

Om een goede indruk van het enorme assortiment en de lage prijzen te krijgen is het raadzaam alle actiemodellen te bekijken. Dat kun je doen door op de link middenin deze tekst te klikken. Je ziet dan dat er voor ieder budget een quadcopter leverbaar is. Schaf je voor het eerst een quadcopter aan dan zijn er voldoende modellen die voor een lage prijs te leveren zijn. Zelfs voor een paar tientjes is er al een model leverbaar.


Vanaf 20 maart zal onze grote kortingsactie worden gestart in verband met het 4-jarig bestaan van GearBest. Dit willen wij groots vieren en vandaar dat er veel aantrekkelijke aanbiedingen worden gehost. Houdt en de komende tijd nauwlettend in de gaten en maak jezelf klaar voor heel veel leuke aanbiedingen.
 
Laatst bewerkt:

GearBest heeft wekelijks nieuwe deals. De deals die GearBest deze week heeft zullen jou van alle gemakken voorzien in het dagelijks leven. Deze week zijn het producten van Xiaomi, wat momenteel een gerespecteerd Chinees merk is en bekend staat om zijn kwaliteit voor een relatief goedkope prijs. Xiaomi neemt het de laatste tijd op tegen de grotere merken met zijn producten en slaagt daarvoor alsnog in. De deals die GearBest deze week heeft voor deze producten maakt hen alleen nog maar aantrekkelijker.

Een van de aantrekkelijke producten is de . Dit apparaat kan worden aangesloten in de sigarettenaansteker van de auto en dient direct als een oplaadpunt voor je telefoon. Dit gebeurt via USB en is kinderlijk eenvoudig aan te sluiten. Daarnaast heeft de Roidmi 3S een speciale functie. Namelijk, het kan ook dienen als . Het geeft je de gelegenheid om met elke smartphone muziek te streamen naar de autoradio, zodat je geen aux-kabels of usb-sticks meer hoeft te gebruiken. Het enigste wat je hoeft te doen is de autoradio op een bepaalde frequentie in te stellen, zodat deze het signaal van de Roidmi 3S oppikt en je bent klaar om jouw playlist te streamen naar jouw autoradio. Dit is zeer makkelijk in te stellen en dit alles voor een lage prijs.


Xiaomi is momenteel uitgegroeid tot een techgigant die niet alleen bekend is in Azië, maar steeds bekender wordt in zowel Europa als de Verenigde Staten. Het biedt producten aan die mooi zijn vormgegeven en in het bezit zijn van de nieuwste snufjes en dat allemaal voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Xiaomi biedt haar producten aan voor een tamelijk lage prijs en is daardoor een goed alternatief voor producten van de nog grotere techgiganten. Gearbest heeft momenteel een zeer fraaie lopen. Op de speciale actiepagina van Xiaomi producten kun je een ruim aanbod aan producten vinden en zullen er ongetwijfeld interessante producten voor jou tussen zitten.
In Nederland staat Xiaomi bekend om haar notebooks en smartphones, maar Xiaomi biedt meer dan dat. Zo bieden zij ook moderne bureaulampen en andere technische producten. Deze producten, waaronder de notebooks en smartphones kun je allemaal vinden op de speciale actiepagina. Er worden verschillende modellen aangeboden tegen een zeer aannemelijke prijs. Buiten deze categorie van producten zijn er ook producten te vinden die jouw dagelijks leven eenvoudiger maken en daarbij kun je denken aan producten, zoals de robotstofzuiger, een digitale weegschaal, een lichtsensor, een thermometer en nog veel meer. Neem dus snel een kijkje!
Post automatically merged:



GearBest is inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerde webshop en heeft inmiddels meer bekendheid gegenereerd in Nederland en België. Veel Nederlanders en Belgen bestellen momenteel producten bij GearBest voor lage prijzen en daar is GearBest hen dankbaar voor. Inmiddels bestaat het bedrijf 4 jaar en dat laten we dan ook niet aan ons voorbijgaan. Om dit te vieren worden er zeer mooie kortingsacties opgezet. Als je de producten van GearBest al laag vond, dan zal je nu helemaal perplex staan. gaat op 20 maart van start.


Ben je opzoek naar kortingen die andere (web)winkels momenteel niet kunnen evenaren, dan is de verjaardag sale een ultieme kans voor jou! Hier zetten we even op een rijtje wat je kunt verwachten van deze actie en welke data belangrijk zijn:
• Van 20 tot en met 26 maart wordt de opening van de actie gevierd. Diverse producten hebben een timer die aftelt naar een geweldige prijs.
• Van 26 maart tot en met 2 april is de sale in volle hevigheid losgebarsten. Ongelooflijke producten tegen ongelooflijke prijzen. Het is een sale die je nu al in je agenda moet schrijven en die je niet mag missen.
• Van 2 april tot 9 april is er een afterparty. GearBest dankt de bezoekers voor de sale en de afgelopen vier jaar. Ook dit gaat uiteraard weer gepaard met fantastische acties.


Naast de bovenstaande acties doen we er nog een schepje bovenop. Namelijk, GearBest host ook diverse winacties. Er is een ‘Lucky Draw’ waarbij je altijd een winnaar bent. Daarnaast is er nog de ‘Easter Egg Game’ waarmee je helemaal in de stemming komt voor Pasen. Bij deze actie breek je een ei doormidden waardoor je vervolgens krijgt te zien of je een winnaar bent.


Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een aantal coupon codes. Dit zijn kortingscodes die je een hele mooie korting opleveren op bepaalde producten. Het grote evenement start op 20 maart, dus zet deze datum alvast in je agenda en mis deze acties niet!


Maandag 19 maart zal er een mooie giveaway online worden geplaatst. Deze giveaway is een zeer mooie aangelegenheid om onze verjaardag alvast in te luiden en is een voorproefje op al het moois wat de komende dagen nog gaan bieden. Ben er dus zeker bij!
 
Laatst bewerkt:

Naast onze andere acties deze week heeft GearBest ook nog een andere actie die voordelig is voor onze 3D printerliefhebbers: de GearBest Electrical Tools Spring Clearence. Deze actie biedt namelijk kortingen voor 3D Printers en gereedschap. Tevens is er een sale waarbij veel producten (voornamelijk onderdelen) voor minder dan een euro zijn aan te schaffen en om het nog aantrekkelijker te maken hoef je in de meeste gevallen geen verzendkosten te betalen.

De tijd dat alleen grote bedrijven 3D objecten printen is nu toch echt wel voorbij. Tegenwoordig is een 3D printer niet meer zo duur in de aanschaf als dat het eerst was en kun jij zelf thuis prachtige en handige prints maken. Is ergens een onderdeel van afgebroken of ben je het kwijt? Dan is het zeker handig om een 3D printer te hebben en dit plastic onderdeel simpelweg zelf te printen. Tevens zijn de accessoires en materialen voor een 3D printer tamelijk goedkoop te bestellen en nu helemaal met deze actie. Deze actie biedt flinke kortingen voor 3D printer gerelateerde producten, dus neem snel een kijkje!

Gereedschap is altijd handig wanneer je snel iets moet repareren of bijwerken in of rondom het huis. Daarom is er daar een aparte categorie voor in deze sale. In deze categorie zijn er diverse gereedschappen voor allerlei klusjes in de aanbieding. Deze bestaat uit een groot assortiment, dus neem snel een kijkje! Vergeet ook niet de andere lopende acties te bekijken en volgende week onze website in de gaten te houden met betrekking tot de verjaardag actie!
Post automatically merged:


GearBest heeft momenteel een groot assortiment aan producten. Dat geldt tevens voor het huisassortiment waar diverse producten worden aangeboden om jouw huis te decoreren. Daarnaast zijn er ook tuin gerelateerde producten waarmee jij jouw tuin goed kunt bewerken en onderhouden. Momenteel is er ook een sale speciaal voor die categorie, namelijk: de

Je huis opnieuw decoreren hoeft niet persé te betekenen dat er veel besteed moet worden. GearBest biedt producten aan tegen een lage prijs en nu al helemaal met deze sale. Er zitten diverse producten bij met een fraai, modern en nieuw design voor een uitermate lage prijs. Daarnaast zijn er zelfs al een aantal producten voor één euro te bestellen. De kunstwerken, canvasdoeken en dergelijke bestaan uit een zeer goede kwaliteit en worden tegen een hele mooi prijs aangeboden, dus neem zeker een kijkje. Daarnaast worden er ook artikelen aangeboden om jouw toilet, badkamer of bureau te decoreren.


Om jouw huis nog eens een frissere sfeer te geven zijn er diverse soorten en kleuren kussens te bestellen tegen een fixe korting. Deze producten zijn ideaal om jouw huiskamer of ruimte nog meer styling te geven. Naast deze kussens biedt deze sale ook handdoeken. Echter, dit zijn pas enkele voorbeelden van aanbiedingen, maar er wordt nog veel meer aangeboden. Neem dus snel een kijkje en geef jouw huis een nieuwe en frisse styling.
 
Laatst bewerkt:

GearBest hecht veel waarde aan de relatie met haar klanten. Vandaar dat het de Nederlandse klanten speciaal wilt bedanken en van dienst wilt zijn. Dit doet GearBest middels de launch van een nieuwe pagina: . Deze pagina is speciaal gemaakt voor onze klanten uit Nederland en biedt een groot assortiment aan producten aan die populair zijn onder de Nederlanders en daarom dan ook tegen een fixe korting worden aangeboden. De pagina zal de komende periode nog enkele updates en fine-tuning ondervinden, maar er staan al vele mooie deals op.


Elke maandag worden er op deze pagina 8 super voordelige coupons geplaatst speciaal voor onze Nederlandse klanten. Deze coupons zijn speciaal voor onze Nederlandse klanten aangevraagd en zullen veelal producten omvatten die onder hen zeer populair zijn. De coupons zijn dan ook alleen geldig in Nederland en er zijn maar een beperkt aantal beschikbaar. Om jullie alvast een voorproefje te geven en te laten zien hoe goedkoop de coupons dan wel zijn, willen we 2 van de 8 coupons van deze week even uitlichten. Voor de overige 6 coupons moet je even de bekijken.


voor €16,33 met coupon code: NLmiband2 (alleen met deze coupon code)


voor €245 met coupon code: NLMivacuum (alleen met deze coupon code)


De GearBest Nederland pagina zal dagelijks worden ge-update en daardoor verschijnen er ook dagelijks nieuwe flash sales speciaal voor onze Nederlandse klanten. De producten zullen dan ook afgestemd worden op onze Nederlandse klanten om te zorgen dat op deze pagina enkel producten worden aangeboden die in trek zijn in Nederland of waar veel vraag naar is. Daarnaast kan men via de GearBest Nederland pagina direct doorgelinkt worden naar onze Nederlandse Facebook pagina en ons GearBest Nederland blog. Op kunnen onze Nederlandse klanten terecht voor vragen of problemen en deze zullen worden behandeld door onze Nederlandse klantenservice. Op kunnen onze klanten terecht voor meer informatie en reviews over nieuwe deals of producten van Gearbest. Neem dus snel een kijkje op een van deze pagina's en zeker op onze nieuwe GearBest Nederland pagina!