Add-on Git Browser: Add-ons rechtstreeks van de developers GitHub downloaden

Spinix

Administrator
Medewerker
25 dec 2015
3.567
1.991
#1
Met de add-on Git Browser kun je add-ons en repositories rechtstreeks van de developers GitHub downloaden. GitHub is een plaats waar 99% van alle Kodi add-ons gehost worden. (Meer informatie over GitHub vind je op
Om deze link te bekijken moet je ingelogd zijn.
).

Standaard heeft Kodi 17 Unknown Sources (Onbekende bronnen) uitgeschakeld. Dit moet je eerst inschakelen voordat je eigen add-ons of repositories kunt toevoegen. Als je dit al een keer gedaan hebt hoef je dit niet nog eens te doen.

 • Open Kodi
 • Kies Instellingen (
  Icoon - Links boven)
1.png
 • Kies Bestandsbeheer
2.png
 • Kies Locatie toevoegen
3.png
 • Typ de gegevens van de onderstaande screenshot EXACT over.
  Om deze link te bekijken moet je ingelogd zijn.
4.png
 • Keer terug naar het beginscherm en kies Add-ons
5.png
 • Kies Add-on Browser (
  Icoon - Links Boven)
6.png
 • Kies Add-ons installeren m.b.v. zipbestand
7.png
 • Kies Fusion
8.png
 • Kies kodi-repos
9.png
 • Kies english
10.png
 • Kies repository.xbmchub-x.x.x.zip
11.png
 • Kies Installeer van repository
12.png
 • Kies TVADDONS.CO Add-on Repository
13.png
 • Kies Diensten
14.png
 • Kies Git Browser
15.png
 • Kies Installeren
16.png

Met de Git Browser add-on kun je zoeken op add-on ID, Repository naam & op de GitHub gebruikersnaam van de developer. Op het forum wordt vaak verwezen naar deze namen en via deze tool kun je deze repositories / add-ons dus handig installeren.

17gitbrowser.png

Misschien kan iemand een topic maken met de meest populaire repository namen / GitHub developers?
 
Laatst bewerkt:

Slikt

Donateur
1 mei 2017
993
657
#4
Mij werd verteld dat in jullie telegramgroep de leider nog wel zijn bedenkingen had over wat hierboven staat ...maar daar sta jij dus niet achter?
De addon zelf sta ik niet achter,een lijstje waar namen instaan welke je dan zoals aangegeven mee kunt beginnen vindt ik geen probleem.Diegene die een topic wilt starten zoals gevraagd heeft het dan een stuk makkelijker:)
 
Leuk bevonden: TGR6.6.6 and LeX
12 aug 2017
374
230
#6
Kun je dan in het kort vertellen wat je bezwaren zijn tegen deze addon om duidelijkheid te verschaffen .
In het kort, het is TVA en daar proberen de meeste toch uit de buurt te blijven. En laten we eerlijk zijn, je weet nooit wat ze nog meer installeren zonder toestemming aangezien ze dit vaker hebben gedaan en nog steeds doen. Dit is word onder de devs niet gewaardeerd. Ook is het de steun naar andere devs die vragen deze niet te installeren. Dat gezegd hebbende, denk niet dat je box ontploft of dat je box overgenomen gaat worden etcetera als je hem installeerd. Vind dat iedereen het verder voor zichzelf moet uitmaken. Het is vooral ook persoonlijke mening denk ik.
Dubbelpost samengevoegd:

Mij werd verteld dat in jullie telegramgroep de leider nog wel zijn bedenkingen had over wat hierboven staat ...maar daar sta jij dus niet achter?
Wij hebben ook gewoon een eigen mening hoor 😂
 

neufke

Forumlid
30 dec 2016
6
5
#7
Kun je dan in het kort vertellen wat je bezwaren zijn tegen deze addon om duidelijkheid te verschaffen .
Om te beginnen, TVA, ze zijn na hun terugkeer die bijna op een mythische goddelijke "bekering" tot de godsdienst van de heilige Tim Kuik leek (tip: je moet om te lachen echt gaan kijken bij jsergio's github urlresolver - renamed zips - en de daar achtergelaten pr) internetpolitie van Kodi geworden. Er is maar 1 ding goed en dat is hun repo, zij regelen het wel en iedereen moet aan hun Indigo. Dat daar vervolgens, aantoonbaar, enorm veel sh*t mee komt die niemand wil hebben, waar niemand op zit te wachten en erger, waar niemand om heeft gevraagd is tot daar aan toe. Dat ze vervolgens zaken (en dat heb IKZELF nog niet kunnen verifieren, maar een makkelijke volgende stap) verwijderen is nog erger.

Maar jullie doen er hier ook aan mee, en das wel erg

dit komt omdat GitHub een makkelijk en vooral gratis platform is waar je al je bestanden kunt hosten
Euhm.... Github is in de eerste, tweede en derde plaats een versiebeheersysteem voor software-ontwikkeling. Dat ze dat bij TVA niet wisten toen ze die addon ontwikkelden (psst... wisten ze stiekum wel hoor ;-)) is tot daar aan toe, maar als jullie hier pretenderen mensen voor te willen lichten over Kodi en "kwalitatief hoogwaardige postings" te willen hebben om "je leden te willen behouden" dan moet je toch echt dit soort beginnersfouten weglaten. Het is namelijk de reden dat ik nooit eerder de moeite heb genomen om ook maar een serieuze letter te schrijven op alle onzin die hier met enige regelmaat langs komt.

Anyways... dit was het in het kort... ik heb ook nog een lange versie maar dan neem ik er een lekker kop thee bij, Earl Grey, Hot... ;-)
 

Spinix

Administrator
Medewerker
25 dec 2015
3.567
1.991
#8
Dat ze dat bij TVA niet wisten toen ze die addon ontwikkelden (psst... wisten ze stiekum wel hoor ;-)) is tot daar aan toe, maar als jullie hier pretenderen mensen voor te willen lichten over Kodi en "kwalitatief hoogwaardige postings" te willen hebben om "je leden te willen behouden" dan moet je toch echt dit soort beginnersfouten weglaten. Het is namelijk de reden dat ik nooit eerder de moeite heb genomen om ook maar een serieuze letter te schrijven op alle onzin die hier met enige regelmaat langs komt.
Bedankt voor je reactie, hier kunnen we wat mee. In het vervolg zal ik iets beter onderzoek doen om dit soort fouten te voorkomen. Komt waarschijnlijk door de drukte. Heb het begin topic aangepast. :)

Edit:
Maar jullie doen er hier ook aan mee, en das wel erg
Wij proberen over het algemeen zo min mogelijk TVA dingen te delen qua add-ons. De Git Browser staat verder los van de Indigo tool die dus al die extra troep installeert en rot pop-ups weergeeft. Verder kan deze tool als handig worden ervaren en als je (betere) vervangers hebt mag je die wel delen met ons. :)
 
Laatst bewerkt:
Leuk bevonden: TGR6.6.6

snoopdog

Gevorderd
24 apr 2018
52
27
#12
GitHub Usernames voor Kodi
 • nixgates (Incursion Repository)
 • MrBlamo420 (Blamo Repository)
 • Nemesis668 (Stream Army Repository)
 • rockcrusher01 (Rockcrusher Repository)
 • duncanh52 (Maverick Repository)
 • Goliath-Evolve (Goliath Repository)
 • tdelight (UK Turk Repository