Haperend geluid op de mx Qpro met antieke 4.4 Android (oh sorry 5.1.1)

Van Put

Forumlid
4 mrt 2017
12
0
1
61
gebruik kodi 18.6 en heb een mx Qpro 4K
Heb steeds een haperend geluid, wie heeft de oplossing?
 

ateam278

VIP
25 jan 2017
947
705
216
42
Ook al gespeeld met de hardware versnellingen?

Er vanuit gaande dat ze op expert staan..

Instellingen
Spelerinstellingen
Videos
Toestaan hardware versnellingen media codec(surface) :uit

Toestaan hardware versnellingen media codec :uit
 

mrmiyagi

VIP
30 okt 2016
1.630
859
216
43
Kijk dat androd 4.4 is wel erg oud je kan nog proberen wat @ateam278 aangaf.
Maar vrees voor je dat je een andere box moet gaan zoeken.
Post automatically merged:

 
Laatst bewerkt:

Shaman

VIP
4 sep 2016
791
541
216
Kodi 18.6 op Android 4.4?? 🤔

Wist niet dat die combinatie werkte. Was toch in de veronderstelling dat er vanaf Kodi 17 een Android 5 of hoger nodig was. 🙄
 

ateam278

VIP
25 jan 2017
947
705
216
42
Heel vreemd dan iig...

Of je gebruikt een omgebouwde kodi zoals mygica..

Die draait wel op android 4.4 De normale kodi 18 heeft minimaal android 5.0 nodig...
 

Van Put

Forumlid
4 mrt 2017
12
0
1
61
Heel vreemd dan iig...

Of je gebruikt een omgebouwde kodi zoals mygica..

Die draait wel op android 4.4 De normale kodi 18 heeft minimaal android 5.0 nodig...
Sorry, verkeerde informatie gegeven. Heb android 5.1.1. Nu nog het probleem van haperend geluid
 

ateam278

VIP
25 jan 2017
947
705
216
42
Ah vond het al vreemd... Dit nog geprobeerd?

Ook al gespeeld met de hardware versnellingen?

Er vanuit gaande dat ze op expert staan..

Instellingen
Spelerinstellingen
Videos
Toestaan hardware versnellingen media codec(surface) :uit

Toestaan hardware versnellingen media codec :uit
 

Van Put

Forumlid
4 mrt 2017
12
0
1
61
Blijkbaar heeft niemand een oplossing voor het haperend geluid.
Hoop toch nog op goede raad.
Bedankt op voorhand