Damn, dat ziet er weer goed uit
@corne !
even uit nieuwsgierigheid, die haribo bananen schuimpjes, gebruik je die ook in het recept?
banaan is één van mijn favoriete fruitsoorten, en in soezen komen deze helemaal tot hun recht
ik heb vorige week een oud collega op bezoek gehad, deze brengt al jaren grof zeezout voor me mee uit Italië, als ook olijfolie, maar wil er nooit wat voor hebben, dus heb ik hem een barbecue beloofd, en zo geschiedde vorig weekend.
vooraf begonnen met bruschetta, en daarna langzaam gaar gerookte spareribs, wederom met dezelfde rub en saus zoals ik eerder hier gedeeld heb.
kreeg te horen dat ie nog nooit zulke lekkere spareribs had gegeten, en dat ie eigenlijk een hekel heeft aan eten met zijn handen, maar dat ie hiervoor graag een uitzondering maakte
nou, hij kon z’n lol op, want daarna had ik nog 2 kilo hele kippenvleugels die ik gekruid het eerste uur heb gerookt op 100 graden Celsius, om ze daarna op 180 graden af te bakken, om ze daarna in te lakken met saus, en nog even de saus iets heb laten karameliseren op 100 graden, ook bij deze had ie geen problemen om met zijn handen te eten
zijn vrouw had het toetje verzorgd, en had zelfgemaakte tiramisu meegebracht, en man die smolt echt op je tong.
hele leuke dag gehad, hoop dat jij dit ook gaat hebben