- 13 jan 2016
- 383
- 357
- 216
- 59
Vanmiddag weer lekker op mijn dooie gemak in de keuken gestaan, en lekkere zoete gerechten gemaakt voor de Paasdagen.
Morgen een lekkere goed gevulde kaasplank, met koude en warme hapjes, en een lekkere La Chouffe of een Zundert 10 er bij.
2de paasdag gaan we lekker gourmetten.
En voor beide dagen staat er een lekkere trifle klaar, onderlaag witte chocolademouse met amarene kersen, tweede laag donkere chocolademouse met KitKat chunks, toplaag witte chocolademouse met witte KitKat chunks.
Morgen een lekkere goed gevulde kaasplank, met koude en warme hapjes, en een lekkere La Chouffe of een Zundert 10 er bij.
2de paasdag gaan we lekker gourmetten.
En voor beide dagen staat er een lekkere trifle klaar, onderlaag witte chocolademouse met amarene kersen, tweede laag donkere chocolademouse met KitKat chunks, toplaag witte chocolademouse met witte KitKat chunks.
Bijlagen
-
1.jpg304,8 KB · Weergaven: 20
-
2.jpg329,7 KB · Weergaven: 18
-
3.jpg413,3 KB · Weergaven: 13
-
4.jpg309,7 KB · Weergaven: 13
-
5.jpg377,4 KB · Weergaven: 12
-
6.jpg360,2 KB · Weergaven: 13
-
7.jpg379 KB · Weergaven: 12
-
10.jpg235 KB · Weergaven: 12
-
9.jpg241,4 KB · Weergaven: 10
-
8.jpg231,8 KB · Weergaven: 13
-
11.jpg206,9 KB · Weergaven: 12
-
12.jpg197,7 KB · Weergaven: 11
-
13.jpg299,6 KB · Weergaven: 14
-
14.jpg384,6 KB · Weergaven: 14
-
16.jpg332,5 KB · Weergaven: 21
-
15.jpg494,2 KB · Weergaven: 16