Moviestreamer's IPTV verkoop gestopt door Brein

17 mei 2016
1.522
777
#2
Dit was een kwestie van tijd. Moviestreamer en Brein hebben al vaker rechtszaken gehad.

Ik denk dat veel mensen dit toejuichen. Moviestreamer stond niet bekend onder zijn geweldige service.
Het is nu afwachten wat Brein gaat doen met andere verkopers van IPTV. In deze rechtszaak ging het óók om de software die Moviestreamer verkocht.
Volgens mij blijven veel verkopers zoveel mogelijk anoniem, zodat Brein ze moeilijk aan kan pakken.

Wordt vast en zeker vervolgd....
 
Leuk bevonden: Spinix
14 feb 2017
42
16
#3
Exact...

"Met deze uitspraak in de hand heeft Brein natuurlijk een krachtig wapen om ze offline te dwingen." De stichting gebruikt volgens Ohler 'mystery shoppers' die producten en diensten bestellen om zo te achterhalen of het aanbod legaal is.
 
6 jun 2017
158
127
#4
De stichting gebruikt volgens Ohler (Moviestreamer) 'mystery shoppers' die producten en diensten bestellen om zo te achterhalen of het aanbod legaal is.
Zorgelijk.... dus het jachtseizoen is inderdaad geopend, met weer zo'n uitspraak van een rechter waar Brein zich achter verschuild.....

Dan gaan vooral eerst de NL IPTV providers een probleem krijgen en zie ik de grotere buitenlandse cowboys daarmee nog even buiten schot blijven.
 
22 aug 2016
161
66
#5
Zorgelijk.... dus het jachtseizoen is inderdaad geopend, met weer zo'n uitspraak van een rechter waar Brein zich achter verschuild.....

Dan gaan vooral eerst de NL IPTV providers een probleem krijgen en zie ik de grotere buitenlandse cowboys daarmee nog even buiten schot blijven.
Dan pakken we toch voor 3 maanden. Dan lopen we niet zo risico toch.
 
6 jun 2017
158
127
#7
Hopelijk worden niet alle aanbieders gedwongen offline te gaan :( dan zou ik een hoop kanalen moeten missen..
Met jouw skills zijn er meer wegen naar Rome en anders trek ik wel een lijntje open voor jou, voor de tools die je thuis al hebt draaien, zodat je in ieder geval de NL kanalen niet mist ;)
 
Leuk bevonden: Reidinga
14 aug 2017
48
16
#12
Ik ben een leek op dit gebied maar wat nou als een aanbieder de Nederlandse kanalen zou schrappen zou Brein dan nog zo'n site a la Moviestreamer kunnen aanpakken? Jaagt Brein dus voor alle tv-kanalen (ook buitenlandse)?
 

Kolade

Forumlid
23 mrt 2017
13
8
#13
Dan nog zal Brein je aanpakken. Dat hebben ze zelfs al met een Australische torrentsite gedaan. Ze willen nu eenmaal niet dat je buitenlands kijkt.......
Moviestream was misschien ruck maar ze boden wel die zenders aan die ik bij HipTV moest missen. Verzoek om die zenders toe te voegen al wel via de officiële weg gedaan. Dus afwachten maar...
 

LEIPO

Actief
1 okt 2017
48
24
#18
Slecht nieuws voor iptv-land inderdaad. Anyway dit soort procedures duren uitermate lang. Ga in hoger beroep en rek nog meer tijd. Nieuwe providers zullen sneller de kop op steken dan dat Brein ze down haalt.
Het is dwijlen met de kraan open.. Kijk naar bijv. The Piratebay, alleen ziet Brein dat zelf niet in :)
 
30 okt 2016
866
375
#19
Hoger beroep is leuk maar vaak zijn zo`n soort uitspraken uitvoerbaar bij voorraad dus je moet direct doen wat de rechter zegt tot er in hoger beroep een nieuwe uitspraak is gedaan.