Netwerk problemen Nvidia Shield Pro 2019

Wesh

Gevorderd
2 jul 2017
54
9
6
32
Beste lezers,

Sinds gisteravond heb ik het volgende probleem. Mijn Shield kan geen verbinding maken met de TiviMate app. Het is niet mogelijk om de kanalen op te halen vanwege geen netwerkverbinding. Dit speelt ook bij de Wesopro app. YouTube en Netflix werken zonder problemen.

Wat heb ik geprobeerd om dit op te lossen?
- Factory reset.
- TiviMate opnieuw geconfigureerd.
- Modem een herstart gegeven.
- IPv6 uitgeschakeld op de Shield.
- Verbinden met WiFi in plaats van Ethernet.

Hebben jullie enig idee wat het kan zijn?
 

fulvio91

Gevorderd
5 mei 2017
116
50
16
55
Beste lezers,

Sinds gisteravond heb ik het volgende probleem. Mijn Shield kan geen verbinding maken met de TiviMate app. Het is niet mogelijk om de kanalen op te halen vanwege geen netwerkverbinding. Dit speelt ook bij de Wesopro app. YouTube en Netflix werken zonder problemen.

Wat heb ik geprobeerd om dit op te lossen?
- Factory reset.
- TiviMate opnieuw geconfigureerd.
- Modem een herstart gegeven.
- IPv6 uitgeschakeld op de Shield.
- Verbinden met WiFi in plaats van Ethernet.

Hebben jullie enig idee wat het kan zijn?
Ik heb dit ook aan de hand. Het ligt bij wesopro zelf. Ik heb verschillende android kastjes en een shield pro. Is al van gisteren zo . Soms werkt het en dan weer niet. Patrick een bericht sturen.
Heb ik ook al gedaan . Ze zeggen steeds we maken dit in orde hehe.
 

Wesh

Gevorderd
2 jul 2017
54
9
6
32
Ik heb dit ook aan de hand. Het ligt bij wesopro zelf. Ik heb verschillende android kastjes en een shield pro. Is al van gisteren zo . Soms werkt het en dan weer niet. Patrick een bericht sturen.
Heb ik ook al gedaan . Ze zeggen steeds we maken dit in orde hehe.
Thanks! Ik heb hem meteen een bericht gestuurd.
 

Wesh

Gevorderd
2 jul 2017
54
9
6
32
Ik heb dit ook aan de hand. Het ligt bij wesopro zelf. Ik heb verschillende android kastjes en een shield pro. Is al van gisteren zo . Soms werkt het en dan weer niet. Patrick een bericht sturen.
Heb ik ook al gedaan . Ze zeggen steeds we maken dit in orde hehe.

Vanochtend een bericht gestuurd en kreeg het antwoord dat het opgelost zou moeten zijn. Op dat ogenblik had ik weer beeld en nu is het wederom weg :(
 

fulvio91

Gevorderd
5 mei 2017
116
50
16
55
Vanochtend een bericht gestuurd en kreeg het antwoord dat het opgelost zou moeten zijn. Op dat ogenblik had ik weer beeld en nu is het wederom weg :(
Hier wederom weg, heb deze middag contact gehad en ik moest de wesopro app installeren. Ik heb deze installeert, ik heb even beeld gehad en daarna weer niks. Er is iets van de enkele providers die hun ipadressen blokkeert. Zie andere topic

 

Wesh

Gevorderd
2 jul 2017
54
9
6
32
Hier wederom weg, heb deze middag contact gehad en ik moest de wesopro app installeren. Ik heb deze installeert, ik heb even beeld gehad en daarna weer niks. Er is iets van de enkele providers die hun ipadressen blokkeert. Zie andere topic

Dankjewel, ik ga verder in dat topic haha.
 
  • Like
Reacties: Lex