Nieuw en wat hulp nodig.

Pairis

Nieuwkomer
17 okt 2020
2
1
6
27
Hallo allemaal!

Mijn plan is als volgt :

Ik ben de laatste tijd het TV kastje van de KPN helemaal zat. Loopt veel vast en service is minimaal. 90% vd tijd kijken wij toch alleen maar Netflix en af en toe verwennen wij ons met een maandje videoland.
Aldus ik een beetje rond gezocht en kwam achter het bestaan van de Android TV kastjes.

Ik zou graag mijn TV abonnement vd KPN willen opzeggen en dan een Android TV kastje daarvoor in de plaats en zo via de apps Netflix, videoland en ach doe eens gek ook de NPO willen kijken.

Vraag 1.
Kan dat en werkt dat zo 'simpel'?

Ik heb het forum zo een beetje rond gekeken en zag 2 namen veel langs komen. De Nvidia Shield en de Xiaomi mi. Google bracht mij de Xiaomi Mi TV Box S ( ) leek mij een aardig apparaatje en een leuke prijs om mijn wensen uit te proberen.

Vraag 2.
Is deze geschikt voor wat ik hierboven heb geschetst?


Verder ben ik helemaal bleu op dit gebied dus extra tips, tricks of mocht ik helemaal de plank mis hebben geslagen met de xiaomi maar je weet wat ik wél zoek hoor ik dat ook graag!

Thanks!

JP
 
Laatst bewerkt:

Lex

Administrator
Medewerker
29 mei 2016
6.658
5.035
216
63
En als aanvulling voor die NPO kijkwens :

 
  • Like
Reacties: Pairis

Plantje

VIP
6 okt 2016
643
265
216
42
Ja hoor, hier ook 2x de Xiaomi Mi Box S. Prima apparaat! Wel een paar kanttekeningen...

De stick die genoemd werd levert geen 4K, dus dan ben je met de Mi Box S beter af. Mocht je Ziggo Go overwegen, dan werkt het alleen als je ook een Ziggo internet verbinding hebt.

De Nvidia Shield schijnt wel echt wat beter te zijn. Ik heb wat dingen getest en de Xiaomi voldoet helemaal prima hoor! Wat me wel opgevallen is, is dat TV Mosaic dingen via Kodi niet helemaal soepel lopen. Als ik datzelfde afspeelt via mijn TV loopt het als een zonnetje. Maar ik ga niet je topic kapen....daar zet ik zelf wel een keer wat voor op.

Dan heb ik nog het volgende getest:

You must be registered for see medias
Zijkant kast waar de oven in zit ingebouwd daar zie je wat vlekken of blokken. Rechtstreeks op mijn tv en op de Mi Box S aan mijn 4K tv zie ik dat niet. Op ieder Windows device hier in huis en de Mi Box S op een full HD TV zie ik het ook.
Maar ook dat benader ik wel een keer in een eigen topic