Nieuwe url resolver - even opletten

Nigel

Donateur
Berichten
94
Leuk bevonden
44
Beste antwoorden
0
#21
Omdat het handig is. Stel je voor je hebt 10 providers. Dan doe je er 1 90, de andere 91 enzovoort. Zo kan je ordenen welke provider je als eerst wil zien.
 

Shaman

Gevorderd
Berichten
95
Leuk bevonden
48
Beste antwoorden
1
#24
Bij 1 beginnen en doortellen 2, 3, 4, 5 ..... klinkt op zich logisch. Echter als je er later nog een provider tussen wilt zetten, dan zou je een groot deel weer om moeten nummeren. Namelijk degene die je later wilt zien dan degene die je er net tussen hebt gevoegd. Doe je 10, 20, 30, ........... dan kun je er later altijd nog eentje tussen zetten bv 25, zonder de rest aan te moeten passen.
 
Leuk bevonden: LeX
Berichten
24
Leuk bevonden
11
Beste antwoorden
0
#25
Wordt de oude resolver vanzelf vervangen?
Kan het zijn dat je tijdelijk de oude en nieuwe nodig hebt omdat sommige addons nog niet de update naar de nieuwe hebben?
 
Berichten
24
Leuk bevonden
11
Beste antwoorden
0
#27
Gisteren netjes de nieuwe resolver ingesteld en liepallemaal goed,
Zojuist is de nieuwe weer weg en staat de oude er weer tussen. Placenta geeft foutmelding als ik de urlresolver (oude) aanklik en geeft geen rd streams.
Convenant geeft wel rd streams dus doen wehet daar maar mee vanavond.
Iemand een idee hoe dit kan of heb ik gewoon weer wat raars :unsure:

Vanmorgen Blamo repo en daarna death streams en placenta handmatig geupdate en nu weer wel resolverurl ertussen. Opnieuw geautoriseerd en placenta gaf nu wel rd streams. Op zich vreemd laatste update van repo en addons stond op 6-2-2018
 
Laatst bewerkt:

Gelijkwaardige Onderwerpen

Bovenaan