1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.

PAS OP VOOR IPTV VERKOPERS

Discussie in 'IPTV' gestart door Eric Hebs, 16 dec 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Eric Hebs

  Eric Hebs VIP

  Berichten:
  1.176
  Leuk Bevonden:
  686
  Ik heb diverse klachten gehad van forumleden die ongevraagd in de chat of via hun postvak werden benaderd door andere forumleden met een aanbieding voor iptv, los van het feit dat het vervelend is dat leden worden lastig gevallen met spam zijn er ook mensen opgelicht die na betaling helemaal niets meer hoorden of ontvingen.

  Pas dus op met wie je zaken doet, als een anoniem persoon jou hier een aanbieding doet om voor een prikkie een jaar lang iptv te krijgen en je ontvangt slechts een dagje gratis of een maand kun je nergens verhaal halen.

  Advies is dus om rechtstreeks bij Login of registreer een account om deze link te zien. (bijvoorbeeld) of via een vertrouwde reseller je abonnement te kopen.

  Als lid kun je forumkorting krijgen en heb je geen credit card of id card nodig voor een IPTV abonnement via deze link:

  Login of registreer een account om deze link te zien.

  Als je door een ander forumlid wordt benaderd voor een iptv abonnement of ander zakelijk voorstel (behalve natuurlijk een 2de hands box o.i.d.) laat het mij of een ander medewerker dan even weten zodat wij de persoon erop aan kunnen spreken (we zullen jouw naam niet noemen , je kan dus veilig en anoniem melden)
   
  Laatst bewerkt: 28 feb 2017
  tukker985, Warlock956 en LeX vinden dit leuk.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.