1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.

PAS OP VOOR IPTV VERKOPERS

Discussie in 'IPTV Aanbieders' gestart door Eric Hebs, 16 dec 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Eric Hebs

  Eric Hebs VIP

  Ik heb al diverse klachten gehad van forumleden die ongevraagd in de chat of via hun postvak werden benaderd door andere forumleden met een aanbieding voor iptv, los van het feit dat het vervelend is dat leden worden lastig gevallen met spam zijn er ook mensen opgelicht die na betaling helemaal niets meer hoorden of ontvingen.

  Pas dus op met wie je zaken doet, als een anoniem persoon jou hier een aanbieding doet om voor een prikkie een jaar lang iptv te krijgen en je ontvangt slechts een dagje gratis of een maand kun je nergens verhaal halen.

  Advies is dus om rechtstreeks bij rapidiptv (bijvoorbeeld) of via een vertrouwde reseller je abonnement te kopen.

  Als lid kun je forumkorting krijgen en heb je geen credit card of id card nodig voor een abonnement bij rapid iptv via deze link:

  Login of registreer een account om deze link te zien.

  Moviestreamer is bijvoorbeeld ook een reseller van rapid, maar zal dat niet snel toegeven en verleent geen service maar rekent wel astronomische prijzen.

  Als je door een ander forumlid wordt benaderd voor een iptv abonnement of ander zakelijk voorstel (behalve natuurlijk een 2de hands box o.i.d.) laat het mij of een andere medewerker dan even weten zodat wij die persoon erop aan kunnen spreken (we zullen jouw naam niet noemen , je kan dus veilig en anoniem melden)
   
  leoke, Lonus!, Plenkske en 1 andere persoon vinden dit leuk.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.