Stievie

Benjamin

Gevorderd
18 okt 2016
67
39
Sinds een halfjaar maak ik gebruik van de Belgische streaming app Stievie. Ik heb de app via een omweg op mijn android tablet gezet (google stievie apk), maar op de ipad kan je hem rechtstreeks uit de store halen.
Je moet je registreren met een Belgisch adres. Ik gebruik het adres van het koninklijk paleis in Brussel en dat werd geaccepteerd p😂.
Je heb gratis alle zenders van de Medialaan groep, ook Vrt en Canvas. Voor 9,95 pm heb je in totaal 18 zenders. Ik stream het naar mijn chromecast of appletv en dat levert goed beeld. Het is geen full hd maar ik kan er goed naar kijken. In de premium abonnement van 9,95 pm heb je opnemen en terug kijken tot 7 dagen. Aanmelden voor premium heb je een Belgisch gsm nummer voor nodig voor activatie code, gelukkig heb ik wat Belgische vrienden. Betalen kan via creditcard en paypal of met een Belgische bankrekening. Ik doe het met PayPal. Kortom ik als liefhebber van de Vlaamse tv ben er zeer content mee.
 
Reacties: LeX

mrmiyagi

VIP
30 okt 2016
1.033
443
Mooie tip ;)

Vraagje de gratis zenders van medialaan groep is dat wat retrospect ook doet,Even ter verduidelijking.
 

Benjamin

Gevorderd
18 okt 2016
67
39
Ik heb even gekeken wat retrospect is. Er zijn wat extra zenders zoals vtm kazoom kadet en qmusic tv.
 
Reacties: mrmiyagi

Benjamin

Gevorderd
18 okt 2016
67
39
Stievie free verdwijnt ivm de nieuwe app die binnenkort wordt gelanceerd VTM GO. De premium versie van 9,95 blijft bestaan.
 
Reacties: mrmiyagi