Sorry geen feestboek hier, wil het ook niet hebben@Arjan E.
Ik weet niet of jij gebruik maakt van FB, maar ik volg sinds kort daar "Chefclub.de"
Man daar komen lekkere recepten voorbij die leuk zijn om met de feestdagen of een ander feestje klaar te maken nals je gasten hebt!
Het is niet zo zeer de maag, meer de koolhydraten die mijn suikers door het dak laten schietenJammer dat jou maag er niet tegen kan @Arjan E.
Wij hebben de pannenkoek vanavond naar binnen gewerkt, en écht het was heerlijk!!!
Eerst in schijven gesneden, en toen op een bakplaat gelegd id de oven die ingesteld was op 220 graden, intussen roomvla gekookt, en van te voren slagroom geklopt.
Ook nog een lekker bolletje slagroomijs erbij.
Haha, met oud en nieuw is er voor mij geen eet verbod, ook niet met kerst en Koningsdag trouwensPfoeh @Arjan E. dan wordt het toch moeilijk vrees ik, want ik ben een echte zoetekauw!
Ik haal echt plezier uit zoete gerechten, en ik denk dat jij dit al gemerkt hebt.
Maar ik ben wellicht iets tegengekomen ergens in mijn brein.
Men neme een bakplaat....
Daar wrijf je even met een keukendoek een dun laagje olie over de bodem van die bakplaat.
Daarna over de bakplaat olijven en uien....
Diverse kazen, [Mascorpone], als een bakje op zijn kop op die plaat....
Daarna Filotdeeg.
Oven op 200 graden, 15 minuten bakken.
Gebakken, en dan plaat omdraaien, de gesmolten kaar prijkt dan bovenaan.......
Intussen Fuetworstjes, en andere Italiaanse lekkernijen.... [Ciabatta wellicht?]
Dit is nog maar even een puzzeltje, maar wel iets wat op korte termijn gemaakt gaat worden!!!
Vuurwerkverbod, maar geen eetverbod