Opgelost Tivimate fout melding

Benjamin

Gevorderd
18 okt 2016
107
42
16
50
In Tivimate krijg ik een foutmelding 401.
Zelfde lijst werkt in andere apps wel goed.
Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?
 

RobertoKodi

Expert
19 jan 2017
456
282
216
en hij is gestopt met werken, nadat je iets geupdate had ? anders even voor de gein proberen een stap terug te doen.
laatste versie is 3.30 dan 3.20 proberen. te vinden hier
Of als eerste de app helemaal verwijderen inclusief cache en opnieuw te installeren
 
Laatst bewerkt:

Benjamin

Gevorderd
18 okt 2016
107
42
16
50
Ik had een maand iptv genomen deze werkte prima in Tivimate. Was te laat met verlengen dus andere m3u gekregen. Deze werkt overal behalve in Tivimate. Terwijl een andere m3u prima werkt.
 

Benjamin

Gevorderd
18 okt 2016
107
42
16
50
Ook geprobeerd in een oudere versie op de Formuler z8. Hetzelfde probleem. Provider raad aan reset modem. Ook dat werkt niet.
 

Ipdva

Expert
5 nov 2017
279
107
16
46
Zal er wel een rare tag in de m3u xml zitten welke Tivimate niet aan kan. Anders inloggen met een url, login en wachtwoord van de provider, kan je wel uit de m3u xml halen. Kan je later in Tivimate wel groepen uitzetten waar je geen belangstelling voor hebt.
 

Shaman

VIP
4 sep 2016
1.057
689
216
Zal er wel een rare tag in de m3u xml zitten welke Tivimate niet aan kan. Anders inloggen met een url, login en wachtwoord van de provider, kan je wel uit de m3u xml halen. Kan je later in Tivimate wel groepen uitzetten waar je geen belangstelling voor hebt.
Zal in Tivimate staan als XStream Codes. Wil inderdaad wel es helpen om het op deze manier te doen. 😜
 

Benjamin

Gevorderd
18 okt 2016
107
42
16
50
Ik heb het allemaal geprobeerd. Werkt niet.
Dankjewel voor jullie reacties
 

ateam278

VIP
25 jan 2017
1.267
892
216
42
Heel vreemd... Als ik dit probleem opzoek op Google kom het er op neer, een fout in de m3u..

Een type fout een hoofdletter ipv kleine letter een 0 voor een o een punt vergeten dat soort ongein zeg maar...

You must be registered for see medias
 

Benjamin

Gevorderd
18 okt 2016
107
42
16
50
Ik heb een nieuwe line gekregen en precies het zelfde probleem. Lig ergens bij de provider denk ik.
 

ateam278

VIP
25 jan 2017
1.267
892
216
42
Maar hij (je m3u) werkt dus op andere apparaten wel?

Dan zou het dus niet aan de provider moeten liggen maar aan tivimate... 🤷‍♂️

Omdat je zegt een nieuwe m3u gekregen maar precies hetzelfde probleem...
 

Ipdva

Expert
5 nov 2017
279
107
16
46
Anders in Notepad/kladblok elke keer klein stukje er uit halen en in een nieuwe m3u bestand zetten. Wanneer het fout gaat weet je welke xml tags het probleem geven of welke regels. Het zit in de invoer.

Makkelijker met m3u editor, kan je groepen verwijderen.

 

Benjamin

Gevorderd
18 okt 2016
107
42
16
50
Ondertussen mijn androidtv gereset. Tivimate opnieuw geïnstalleerd en het werkt. Dankjewel voor jullie reacties.
 
  • Like
Reacties: Lex