1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.

ultimate iptv

Discussie in 'Vragen' gestart door erna-z, 5 jan 2017.

  1. erna-z

    erna-z Forumlid

    Berichten:
    6
    Leuk Bevonden:
    0
    ik heb ultimate iptv maar weigerd op geconfigureerd te worden, ik weet niet hoe ik dat voor elkaar kan krijgen
     
  2. erna-z

    erna-z Forumlid

    Berichten:
    6
    Leuk Bevonden:
    0
    en ik krijg de add onn ook niet bij de video,s
     
  3. mrmiyagi

    mrmiyagi Gevorderd

    Berichten:
    117
    Leuk Bevonden:
    54
    Die addons kunnen niet geconfigureerd worden over het algemeen het is aan klikken en gaan
     
  4. luckyluck70

    luckyluck70 Actief

    Berichten:
    47
    Leuk Bevonden:
    6
    mrmiyagi vindt dit leuk.
  5. erna-z

    erna-z Forumlid

    Berichten:
    6
    Leuk Bevonden:
    0
    als ik wat aan klik dan duurd het 10 a 11 seconden en dan alweer afgelopen
     
  6. mrmiyagi

    mrmiyagi Gevorderd

    Berichten:
    117
    Leuk Bevonden:
    54
    heb je wel de f4mtester addon geinstalleerd ?

     
    Laatst bewerkt: 5 jan 2017
    TKore vindt dit leuk.
  7. Johan2009

    Johan2009 Actief

    Berichten:
    43
    Leuk Bevonden:
    5
    Ik moet zeggen dat deze addon goed gewerkt! Helemaal als je de filterfunctie gebruikt. Jammer dat je geen zaken als EPG en dergelijke hebt, zodat je weet waar je naar kijkt.
     
  8. LeX

    LeX Administrator Medewerker

    Berichten:
    2.892
    Leuk Bevonden:
    2.441
    Ik gebruik zelf ook die filterfunctie maar bij elke zender wijziging word dat blok weer op nieuw geladen, zodat de zaptijden tussen de onderlinge zenders wel erg lang worden
    Zijn er meer dit probleem ook ervaren ?
     
  9. Johan2009

    Johan2009 Actief

    Berichten:
    43
    Leuk Bevonden:
    5
    Heb vandaag pas ontdekt dat die functie bestond! Maar ik zal er eens op letten.