1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.

Webshops Kunnen Aanmelden !

Discussie in 'Aankondigingen' gestart door Eric Hebs, 31 jul 2016.

 1. Eric Hebs

  Eric Hebs VIP

  Berichten:
  1.176
  Leuk Bevonden:
  686
  Sinds vandaag is er een forum deel voor webshops en stenen winkels.

  Elke winkel of handelaar kan zich melden voor accreditatie, en mag dan in zijn eigen forum board onbeperkt reclame maken en met klanten/leden contact hebben over aanbiedingen.

  Zie hiervoor ook: Login of registreer een account om deze link te zien.

  Heb jij geen shop maar ken je er eentje die heel goed is kun je voorlopig deze zelf toevoegen aan Login of registreer een account om deze link te zien. en dan graag kort en duidelijk met de naam van de shop in de je posttitel dus bijvoorbeeld: Jan Jansen uit Amsterdam voor Android boxen dus NIET alleen posten: GAVE GOEDE SHOP

  In alle overige categorie├źn voegt alleen het FBT een shop toe na te zijn gecheckt en op aanvraag en initiatief van de winkel zelf. (de procedures en protocol om de betrouwbaarheid en service te checken van deze winkels zullen we mede met jullie hulp gaandeweg verfijnen.

  De bedoeling is op die manier met elkaar te komen tot een overzicht van verkopers van Kodi en IPTV aanbieders e.d. om het kaf van het koren te scheiden door screening en reviews.