1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.

Windows KODI box ?

Discussie in 'Vragen' gestart door Eric Hebs, 2 mei 2016.

 1. Eric Hebs

  Eric Hebs VIP

  Berichten:
  1.174
  Leuk Bevonden:
  680
  Op dit moment gebruik ik KODI onder windows 10 en vind het lastig kiezen uit de vele Android TV boxen die te koop zijn.

  Maar mijn vraag is of er ├╝berhaupt windows KODI boxen bestaan, of dat je die gewoon zelf kan 'maken'. Er zijn namelijk vrij betaalbare mini pc's (intel nuc) of windows TV sticks met HDMI en het voordeel daarvan zou zijn dat je behalve KODI dan ook gewoon windows op je tv hebt, want dat vind ik persoonlijk toch wat uitgebreider nog dan Android (want android 6 zal niet op zo een kastje van 30 euro werken denk ik?).

  m.a.w. is dat een goed idee of is een echte android tv kodi box beter ?
   
 2. Spinix

  Spinix Administrator Medewerker

  Berichten:
  2.192
  Leuk Bevonden:
  1.387
  Windows gebruikt een hoop extra resources en zal dus sloom werken. Een beetje een fatsoenlijke Android box 60 - 80 euro zou gewoon perfect moeten werken.
  Heb zelf een Raspberry Pi 2 en ben voor een Android box aan het zoeken.
   
  Eric Hebs vindt dit leuk.
 3. Eric Hebs

  Eric Hebs VIP

  Berichten:
  1.174
  Leuk Bevonden:
  680
  Ik heb inmiddels ook maar voor een Android box gekozen, k'heb eentje van 30 dollar in china besteld om eens uit te proberen en wellicht later wat speelgoed erbij zoals een Mag box of linux/raspberry
   
 4. jarwha

  jarwha Nieuwkomer

  Berichten:
  2
  Leuk Bevonden:
  1
  hoi, ik heb begin dit jaar een PC'tje gebouwd op basis van de ASROCK N3150DC. Dit is een moederbord incl. een N3150 processor en heeft een losse 65W voeding.
  Windows 10 + Kodi => TOP!
   
 5. Eric Hebs

  Eric Hebs VIP

  Berichten:
  1.174
  Leuk Bevonden:
  680
  Ja in tegenstelling tot mn post van 15 mei draai ik Kodi nu altijd onder win 10 op een tablet, en die weer met hdmi naar de smart tv.
   
  dixi vindt dit leuk.
 6. schotelmaf

  schotelmaf Actief

  Berichten:
  26
  Leuk Bevonden:
  7
  Had een Minix Z64 en verkocht,heb nu een Minix Z83-4 heb daar gelijk Spotnet op gezet,heb er 1TB harddisk aangehangen en een Externe DVD writer,is eigenlijk mijn Mediaplayer nu,bekijk nu ook DVD schijfjes daarmee en moet zeggen werkt super,heb ook nog een Z64 Android en een X8 H staan,maar de Z83-4 wordt toch het meest gebruikt,zeker voor mijn muziek verzameling op de externe harddisk ! De stand alone DVD player heb ik allang verbannen ! Heb nog een Popcorn Hour C200 als NAS !