XiaomiProducts - (kortingcode's beschikbaar)

Mistyforyou

Gevorderd
10 feb 2017
79
30
Mooi,dan kunnen we eind van de week vast een gedetailleerde review verwachten van jouw hand :D
Update. De X96 MAX is al weer retour want hij voldoet echt niet. Eerste probleem waar ik tegen aanliep was dat Netflix uit de Playstore niet geaccepteerd wordt op het apparaat. Een ander probleem was met de netwerkconnectiviteit. Kreeg het statische niet aan de praat. Eigenlijk nog te weinig te vinden als je tegen problemen aanloopt op het internet over de X96MAX. Ik heb een Shield en daar kan toch niets aan tippen. Was ook een probeersel van mijn kant.
 
Reacties: ateam278 en LeX

LeX

Administrator
Medewerker
29 mei 2016
5.982
4.062
Twente
Bedankt dat je je eerste bevindingen met ons gedeeld hebt. Nu je niet 100 % tevreden bent was het wel verstandig om dit product te bestellen bij een Nederlandse shop voor geen gedoe achteraf.
 

DennisJB

Nieuwkomer
29 jan 2019
4
5
Hallo heren, ik heb al een paar dagen de MI box S in huis en na het uitpakken direct al 1 minpuntje, een UK adapter met een reisstekker. Later meer hierover.

Het apparaat werkt super, internet is stabiel, apps werken zoals het hoort en ook spelletjes zijn te doen. (hier en daar wat frame drops) Hij heeft wel limitaties natuurlijk maar daar zijn de specs en de prijs naar dus ik ben zeer tevreden. Ik stream-de veel met plex naar mijn smart-tv uit 2016 maar die crashte nogal vaak bij het verwerken van hoge kwaliteit video, vooral van m'n Yi 4K action cam. Dat probleem heb ik nu gelukkig niet meer. Dit was ook 1 van de grootste redenen om de Mi Box s aan te schaften.

Nu over de adapter, ik heb hier best wel een hekel aan. Dit stond niet op de site dus ging ervan uit dat er wel een EU adapter bij zou zitten maar toen ik het pakketje open maakte en de reisadapter vond zag ik de bui al hangen, een UK adapter :( Die reisadapters zijn vaak van slechte kwaliteit en je stekkerdoos wordt er enorm lomp van.

Maar hier is een redelijk goedkope oplossing voor. En misschien is dit voor jullie ook een idee om mee te sturen ipv een reisadapter.
Ik heb kabeltje erbij besteld met een USB naar DC-plug.
Het was even zoeken naar de maat en de polariteit maar uiteindelijk bleek de voedingskabel van de "Orange Pi" exact overeen te komen.
Het USB verhaal kennen we maar aan de andere kant zit dus een DC 4.0x1.7mm stekker waarvan de polariteit binnen + en buiten - is.
Zo 1 dus:
Dit in combinatie met 1 van je oude telefoon laders (van minimaal 2A) en je bent klaar. Top!

*** Had xiaomi maar gewoon standaard een usb adapter of een micro usb aansluiting
 

mir64za

Actief
15 nov 2016
32
16
Ik heb interesse in de MI Airdots

Komen deze nog snel binnen op jullie website?
 

DennisJB

Nieuwkomer
29 jan 2019
4
5
Nee, ik ging ervanuit dat ze dit altijd doen aangezien de reisadapter toegevoegd was aan het pakket. Vind je dat ik dat moet doen?
Thanks voor je reactie.
 

mrmiyagi

VIP
30 okt 2016
1.022
437
Nee, ik ging ervanuit dat ze dit altijd doen aangezien de reisadapter toegevoegd was aan het pakket. Vind je dat ik dat moet doen?
Thanks voor je reactie.
Het is altijd een mailtje waard,om te weten hoe het precies zit daarmee geef je de leverancier ook een eerlijke kans.
Ik heb er laatst een xiaomi mi 4k tv box besteld en daar zat een normale EU adapter bij.
 

LeX

Administrator
Medewerker
29 mei 2016
5.982
4.062
Twente
Wellicht heeft de leverancier @XiaomiProducts.nl wel een logische verklaring wat betreft die adapter verschillen ,en grijpt deze gelegenheid aan om daar hier duidelijkheid over te verschaffen.