• Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Nieuwe Profiel-reacties

Zelf ben ik een gepensioneerde digibeet, weet wel iets van computers, maar dat mag geen naam hebben.
Ik ben lid geworden omdat ik hoop hier antwoord te kunnen vinden op een vraag van mij over een mediaspeler, een X9, die alles doet
behalve van netflix de subtitels weergeven.
Hoi hoi ik heb 17:6 geïnstalleerd maar nu krijg ik het bericht bij opgegeven bestand
Kan geen locatie info ontvangen wat moet ik doen
Gr
Marcel.....

Hallo

heb een vraag voor de kodi heb een kodi voor de tv ik heb android minix neo u1 64 bit quad core media hub for android kodi 16.3.0 hoe moet ik die updaten naar 17.5/17.6 op de pc staat hij op 17.5.0 gewoon opnieuw geinstalleerdt

MVG

Marcel......
Dank voor het toelaten op dit forum. Als nieuwe gebruiker van IPTV moet ik nog heel veel gaan ontdekken. Vanuit Spanje met een Nederlandse provider zie ik dat ook Kodi gebruikt kan worden. Veel over gehoord en met een simpele gebruiksaanwijzing al wat zaken ontdekt. Maar zoals gezegd nog veel te leren en uit te vinden zoals het gebruik van de afstandbediening van een Formuler Z mediabox (zonder gebruiksaanwijzing).
Mijn naam is Henk. Ik ben gepensioneerd Auto elektricien / garagehouder. In heb veel interesse in verschillende vormen van media en heb diverse mediaboxen geprobeerd Ik heb nu voor het eerst Kodi geinstalleerd op mijn pc en enkele add ons geinstalleerd maar omdat ik de Engelse taal niet genoeg meester ben loop ik vaak tegen problemen aan die ik niet helemaal begrijp. vandaar dat ik mij aangemeld heb bij jullie forum.
Ik heb veel problemen met NL ondertiteling te krijgen met films kijken, welke ondertitelingen werken er nog. Hoor het graag, BVD.
hallo allemaal hoe kan ik het beste mijn kodi updaten hij staat op androidboxje qbox wie mij er bij helpen zo dat ik ook weer alles afspelen kan heb er zelf echt geen verstand van groet ronald
De m3u editor kan je downloaden :) deze kan je vinden in het iptv topic. Daar komt binnenkort nog een update van uit, maar ben nog bezig met de vertaling ervan. De huidige versie wordt al goed gebruikt door verschillende mensen :)
Heb jij de M3U editor gereed? Zodat ik mijn m3U stream kan aanpassen zodat het ook op Kodi werkt met EPG? en kan ik dan zenders ook in de goede volgorde plaatsen?
of moet ik met de av tandenstoker het scherm EmbER recovery mode tevoorschijn toveren met de volgende 3 keuzes Reboot , Update en Factory reset?
hoi, heb een vraagje heb meerdere x9 boxen maar kan het niet meer gebruiken kom steeds in login scherm van easy use hoe kan ik het stap voor stap er afgooien zie het volgende berichtje van jou:

Vreemd. Ik heb pas 2 x9 boxjes weer "normaal" gemaakt
het lukte mij met een ir muis en de ab van het boxje.
eerst wipe cache partition
daarna data/factory reset
en daarna apply update from ext
en dan reboot
en dan ben je die
hallo iedereen weet niet of het zo mag maar ik heb hier een qbox waar ook kodi op staat maar mijn kodi loopt niet lekker hoe zet ik er een andere vernieuwde versie er op ben bang iets fout te doen en ik weet evht niet hoe het moet mij te ingewikkeld allemaal
wie kan en wil mij helpen groetjes ronald
pjm
pjm
gewoom kodi 17.6 downloaden
pjm
pjm
op you tube,kun je er veel van vinden,in dit forum ook.
Wat een site is dit. de beheerders zitten liever te shatten dan je vraag te beantwoorden zie ik,