Recente Inhoud door Shaman

 1. Shaman

  MYTVOnline2 catchup

  Dat zou wel eens van je IPTV provider af kunnen hangen. Als jou provider maar 1 dag catchup ondersteund, dan kun je ook maar 1 dag terug kijken. En vaak kun je op een IPTV abonnement maar 1 stream tegelijk kijken. En voor picture in picture heb je 2 verschillende streams tegelijk nodig.
 2. Shaman

  Ondertiteling automatisch

  Ik gebruik zelf op een schone Kodi installatie (dus geen build) de addon Umbrella. Bij de addon instellingen de ondertiteling aangezet en op NL. Bij films en series worden nu automatisch ondertitels ingevoegd.
 3. Shaman

  Wat is voldoende voor Viaplay?

  Heb daarom Wolf Launcher erop staan. Geen probleem mee, al heb ik de Stick al effe niet meer gebruikt. Maar zat net effe een YouTube video te kijken over het remappen van je AB buttons. Zag er niet heel ingewikkeld uit. Heb gezocht op amazon firestick button remapper.
 4. Shaman

  Wat is voldoende voor Viaplay?

  Die app zal je zelf moeten zoeken. Kwam zojuist ook iets van een handleiding tegen. Al timmert Amazon dit schijnbaar ook regelmatig dicht.
 5. Shaman

  Wat is voldoende voor Viaplay?

  @Maxpuk Zou je iets kunnen doen met de "Button Mapper " app. Misschien de Netflix knop ombouwen naar Viaplay?
 6. Shaman

  Slechter beeld met formuler gtv dan met smart stb app op smart tv

  Heb je jou abonnement afgesloten op het MAC adres van je Formuler? Zo ja, dan hangt het er vanaf of je in de app op je Smart TV het MAC adres kan aanpassen. Dat zou dan hetzelfde moeten zijn als op de Formuler.
 7. Shaman

  IPTV-aanbieders via AliExpress

  @josje22 Toevallig ook nog opgelet of deze zenders catchup hebben? Juist voor degene die niet Live kijken maar uitgesteld.
 8. Shaman

  IPTV-aanbieders via AliExpress

  Kom uit op €75 voor een jaar voor 1 lijntje.
 9. Shaman

  Wat zijn de vooruitzichten voor Kodi addons ?

  Fen is ook niet verkeerd. Heb je in ieder geval keuze.
 10. Shaman

  Wat zijn de vooruitzichten voor Kodi addons ?

  Misschien eens wat andere addons proberen. Van the Crew weet ik het niet, maar the Oath en the Boys worden al een tijdje niet meer onderhouden. Kijk eens voor Umbrella en/of the Promise.
 11. Shaman

  Private IP address maakt geen verbinding met IPTV server.

  Lijkt er meer op dat, omdat je vanuit het buitenland terug bent in Nederland, je IPTV provider dit geblokkeerd heeft. Sommige aanbieders werken alleen in het land waar je het voor het eerst gebruikt hebt. Als je contact opneemt met je IPTV provider kunnen ze dat daar voor je aanpassen.
 12. Shaman

  Smarters Pro en Lite op een LG TV

  Waarom maak je geen backup van je Smarters light apk en zet je deze op je Firestick. Of kijken of je de light apk kunt vinden op apkpure. Daar vind je apk bestanden van originele apps welke je kunt installeren op je firestick. Als ie op je tablet goed werkt, waarom dan niet op je stick. Even...
 13. Shaman

  Pvr manager opstarten blijft op 0%

  Ik denk dat je je M3U eens flink moet inkorten. Tegenwoordig zijn die M3U's best wel groot tot over de 100mb. En daar heeft Kodi best wel moeite mee.. Je kunt je IPTV provider vragen om de door jou niet gebruikte kanalen te verwijderen. Buitenlandse VOD bijvoorbeeld. Of een IPTV app voor...
 14. Shaman

  Private IP address maakt geen verbinding met IPTV server.

  @mrmiyagi Ik neem aan dat je in dat geval de IPTV provider bedoeld en niet de internet provider Ziggo?
 15. Shaman

  Smarters Pro en Lite op een LG TV

  Een goede gratis app zonder reclame......🤔 Hangt er vanaf of je met gemodde apk's wil werken op je Firestick. Heb zelf de aangepaste Tivimate 2.1.5 op mijn Firestick staan. Werkt prima. Maar natuurlijk niet helemaal volgens de regeltjes, hè. Kan daarom ook geen link geven.