Recente Inhoud door Shaman

 1. Shaman

  Kodi v18.0 "Leia" is LIVE

  Voorlopig draait 18.1 hier ook probleemloos. Wat trouwens ook met 18.0 het geval was. Voor de bediening gebruik ik een draadloze muis en de Kore app op mijn telefoon. Net wat op dat moment het meest handig is in het gebruik.
 2. Shaman

  Opgelost Real Debrid koppelen aan Watch Dogs

  Heb het zelf even getest door RD te activeren. En krijg genoeg RD streams aangeboden. Zou dus gewoon moeten werken in Watch Dogs.
 3. Shaman

  Kodi v18.0 "Leia" is LIVE

  Kreeg zojuist versie 18.1 aangeboden via de Playstore. Eens kijken of er enige veranderingen te zien zijn.
 4. Shaman

  Sport365 nothing to play melding

  @kierewiet01 Maar je moet de ZIP natuurlijk wel ergens vandaan halen. De source dus. 😉. @Jan van der Vliet We mogen hiet nier linken, maar google eens op bugatsinho repository. kun je zelf de ZIP downloaden en installeren in Kodi
 5. Shaman

  Sport365 nothing to play melding

  Heb hem idd net geïnstalleerd en werkend. V2.1
 6. Shaman

  Kodi Leia en addons die daar goed mee werken

  Ben zelf op dit moment een tevreden gebruiker van de Tempest add-on uit de Tempest Repo en Watch Dogs uit de Hellhound repo. Ook zonder RD account krijg ik voldoende 1080p streams bij films. Bij series is dit minder, maar wel de nodige 720p streams.
 7. Shaman

  Kodiforuminactie voor een Xiaomi Mi voor Simon

  Da's inderdaad een heel verhaal, Simon. Gelukkig is het uiteindelijk duidelijk geworden waar de problemen vandaan kwamen. Maar vrolijk word je er allemaal weer niet van. Ik ben in ieder geval blij dat het weer beter met je gaat en hoop dat je nog een lange tijd van je box mag genieten.
 8. Shaman

  Real debrid nuttig

  Heeft RD voor jou toch echt een stukje meerwaarde. 👍 Kwam deze tegen op de Tempest add-on. Misschien levert deze add-on in combinatie met RD jou de hele serie op. Casablanca levert meer hits op. 😁
 9. Shaman

  Real debrid nuttig

  @ronkorn Bedoel je de miniserie uit 2000? Heb hem ook gewoon zonder RD. Al is de keuze wel beperkt
 10. Shaman

  Kodi met turbo/raspberry instel problemen

  Misschien een gekke vraag, maar welke Kodi versie staat hier precies op. Gezien de leeftijd van de box en het scherm achtergrond lijkt er een Kodi versie 16 op te staan. En dat is niet bevorderlijk voor een goede werking.
 11. Shaman

  Installatiehulp X96 mini

  Kodi is niet alleen een kwestie van installeren, ook behoeft het regelmatig onderhoud. Zelf doen is dan een stuk gemakkelijker. Begin eens hier: https://kodi-forum.nl/threads/add-ons-zoeken-en-installeren-binnen-kodi.5410/ Vergeet niet dat de URL's in deze handleiding maar voorbeelden zijn...
 12. Shaman

  Kodi 18 en retrospect op Windows 10

  @Andre19721972 Heb nog steeds plezier van je vorige actie Boxje draait nog als een tierelier. 👍
 13. Shaman

  Sport365 nothing to play melding

  Heb zelf de Sport365 addon geïnstalleerd uit de Cherry repo. Dus zonder DSS te installeren. Heb net nog even een stukje wedstrijd gezien dus de add-on werkt nog steeds.
 14. Shaman

  * 40.000 LEDEN *

  In spannende afwachting van de uitnodiging voor de borrel wil ik jullie en iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit forum alvast feliciteren met deze mijlpaal. 40.000. Het is niet niks. Gefeliciteerd jongens.
 15. Shaman

  Hoe haal ik vinkjes weg bij wat ik gezien heb.

  Als je wilt dat de volgende schoon begint, overweeg dan eens een schone installatie. Kan de volgende zijn eigen addons en instellingen zelf toevoegen. Uithuilen en overnieuw beginnen, zeg maar.