1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.

>>>INVICTUS Build OFFLINE<<<

Discussie in 'Skins, Thema's & Builds' gestart door fransalmighty, 11 jul 2017.

  1. Hanska

    Hanska Gevorderd

    Berichten:
    137
    Leuk Bevonden:
    69
    Ook hier wizard foutmelding, Frans ;)
     
  2. fransalmighty

    fransalmighty Moderator Medewerker

    Berichten:
    1.319
    Leuk Bevonden:
    728
    krijg je die foutmelding gewoon in beeld of krijg je die als je de build zou willen updaten ??
     
  3. Albert1954

    Albert1954 Actief

    Berichten:
    25
    Leuk Bevonden:
    6
    Hier ook die fout melding
     
  4. fransalmighty

    fransalmighty Moderator Medewerker

    Berichten:
    1.319
    Leuk Bevonden:
    728
    voor diegene die de invictus wizard fout krijgen....

    Ga naar bestandsbeheer voeg deze locatie toe
    Login of registreer een account om deze link te zien.
    geef deze een naam en klik op ok

    Ga dan naar addons, install from zip, kies je locatie die je net hebt gemaakt en installeer de plugin
    Je zal dan zien dan de invictus addon geupdate word
    Nu zal je waarschijnlijk niet meer de fout te zien krijgen (hoop ik ) hahaha
     
    LeX vindt dit leuk.
  5. Albert1954

    Albert1954 Actief

    Berichten:
    25
    Leuk Bevonden:
    6
    Had ik ook al gedaan maar dat helpt ook niet
     
  6. fransalmighty

    fransalmighty Moderator Medewerker

    Berichten:
    1.319
    Leuk Bevonden:
    728
    echt vreemd...de plugin werkt gewoon naar behoren, heb zelfs opnieuw de build geinstalleerd en dat gaat ook prima dus waar het aan ligt geen idee maar alles werkt gewoon
     
  7. Hanska

    Hanska Gevorderd

    Berichten:
    137
    Leuk Bevonden:
    69
    Hoi Frans,
    Ik krijg de melding tussendoor in het scherm.
    De plugin heb ik al geprobeerd.
    Ga vanavond nog een keer proberen.
    Mvg Hans
     
  8. Yakub

    Yakub Gevorderd

    Berichten:
    57
    Leuk Bevonden:
    19
  9. Stefan73

    Stefan73 Actief

    Berichten:
    46
    Leuk Bevonden:
    25
    Ik begin te denken dat enkel Himedia gebruikers hier last van hebben.
     
  10. Yakub

    Yakub Gevorderd

    Berichten:
    57
    Leuk Bevonden:
    19
    @fransalmighty als ik de kodi opstart met het opschonen. Tijdens het verbinding connection geeft hij dit fout aan. Heel raar. Met riseup is er niks mee. Hahaha. Ja het kan dat het alleen bij himedia het geval is.
     
  11. Stefan73

    Stefan73 Actief

    Berichten:
    46
    Leuk Bevonden:
    25
    Daarom ben ik overgegaan naar Rise up werkt als een trein.
     
  12. Yakub

    Yakub Gevorderd

    Berichten:
    57
    Leuk Bevonden:
    19
    Naar mijn mening is riseup te zwaar voor himedia. Maar ja iedereen zijn ding.
     
  13. geldorf

    geldorf Nieuwkomer

    Berichten:
    1
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik gebruik een windows 10 machine, en ook daar deze foutmelding
     
  14. fransalmighty

    fransalmighty Moderator Medewerker

    Berichten:
    1.319
    Leuk Bevonden:
    728
    Ik heb me rot gezocht waar de fout zou moeten liggen maar kan het niet vinden de plugin werkt gewoon en je kan ook doormiddel van de plugin de wizard downloaden ...hopelijk vinden we waar het aan ligt voor nu is het even leven met een foutje ;)
     
  15. Albert1954

    Albert1954 Actief

    Berichten:
    25
    Leuk Bevonden:
    6
    kodi failed to install addon from zip file
    Ik krijg deze foutmelding invictus
    Als ik de zip file gebruik
    --- Dubbelpost samengevoegd op, 16 aug 2017, Originele post datum: 15 aug 2017 ---
    Ik heb hem nu werkend super
     
    spooks vindt dit leuk.
  16. Whistler

    Whistler Actief

    Berichten:
    30
    Leuk Bevonden:
    13
    Ook hier de zelfde melding. Op een xiaomi mii box
     
  17. vinna

    vinna Nieuwkomer

    Berichten:
    2
    Leuk Bevonden:
    0
    hier ook zelfde foutmelding en niet kunnen istaleren van de nieuwe zip, op windows 10 machine
     
  18. fransalmighty

    fransalmighty Moderator Medewerker

    Berichten:
    1.319
    Leuk Bevonden:
    728
    Is toch erg raar dat de ene hem wel kan installeren en de ander niet...schiet mij maar lek

    Ik zal 1 deze dagen eens een gehele nieuwe plugin gaan maken en kijken of het probleem daarmee is opgelost

    Dat zal dan wel betekenen voor diegene die nu een build draaien dat ze dan weer van voor af aan moeten beginnen en de build dan via de plugin op een schone install van Kodi doen
     
  19. Stefan73

    Stefan73 Actief

    Berichten:
    46
    Leuk Bevonden:
    25
    Ik zeg goed idee om met een schone lei te beginnen.
     
  20. RoyZ

    RoyZ Forumlid

    Berichten:
    18
    Leuk Bevonden:
    9
    Gisteren een clean install gedaan op en PI3
    Vervolgens trakt, real debrid en eigen opensubs account geactiveerd.
    Verder niks ingesteld of aangemaakt.
    Ik blijf rechts bovenin het symbooltje houden dat de PI te warm wordt en af en toe loopt de film of serie die ik kijk wat te stotteren.
    Iemand enig idee wat ik kan aanpassen of doen?
    In principe kijken we alleen film of serie..