1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.

Libreelec voor Android / Armlogic boxen

Discussie in 'Tutorials' gestart door marcel1988, 12 mrt 2017.

  1. LeX

    LeX Administrator Medewerker

    Berichten:
    2.087
    Leuk Bevonden:
    1.811
  2. Jeff4u2day

    Jeff4u2day Forumlid

    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    2
  3. ronney67

    ronney67 Expert

    Berichten:
    269
    Leuk Bevonden:
    78
    Volgens mij (correct if I'm wrong) is dit de toothpick methode:
    Als je het juiste bestand op de geheugenkaart staat moet je update vanaf SD kiezen (de externe)
    Voorbereiding: Met de USB/SD creator kies je dan het bestand, de applicatie schrijft het dan weg. SD kaart erin de tandenstoker methode gebruiken
    --- Dubbelpost samengevoegd op, 9 aug 2017, Originele post datum: 9 aug 2017 ---
    Jouw tandenstoker methode is dan: . Alleen kies je niet voor wipe data, maar update vanaf SD (extern) kaart.
     
  4. karavaan

    karavaan Gevorderd

    Berichten:
    95
    Leuk Bevonden:
    51
    Je kan ook gewoon eens kijken of dat android up to date is, en daar verder mee gaan. Laat dat Libreelec dan even aan je voorbij gaan.
    Dat kastje moet goed kunnen draaien op android.
     
  5. spooks

    spooks Expert

    Berichten:
    408
    Leuk Bevonden:
    228
    stuur maar op zal ik kijken of er LE op kan
     
    ronney67 vindt dit leuk.
  6. ronney67

    ronney67 Expert

    Berichten:
    269
    Leuk Bevonden:
    78
  7. spooks

    spooks Expert

    Berichten:
    408
    Leuk Bevonden:
    228
  8. Jeff4u2day

    Jeff4u2day Forumlid

    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    2
    Helaas ik kan niet meer normaal opstarten in Android. Hij blijft op een scherm hangen.Zie de foto die ik plaatste.
     
  9. jvanenteren

    jvanenteren Forumlid

    Berichten:
    19
    Leuk Bevonden:
    6
    Zie net op de site van Wetek dat ze ook losse SDkaarten met de laatste versie van LibreElec verkopen voor 12,90.( Armlogic 905X)
    Als ik goed gelezen heb voor Kodi v17
    Misschien een optie voor een ieder die geen zin heeft om de installatie op de sdkaart te zetten.
    Ik ga er wel van uit dat je dan ook in elk geschikte speler deze sdkaart LibreElec kan gebruiken.
     
  10. hermankodi

    hermankodi Nieuwkomer

    Berichten:
    1
    Leuk Bevonden:
    0
    Hallo Iedereen,:vlag2:

    Ik heb een COOLWELL v5 1 gb android stick.
    Het is mij gelukt om libreelec 8.1.3 met kodi 17 te installeren
    Alles werk goed vanaf het SD kaartje.
    Maar als ik hem op de NAND flash wil installeren krijg ik de volgende foutmelding "Formatting SYSTEM partition...The file /dev/system does not exist and no size was specified"
    Heeft iemand een tip?:thanks:
    Groeten Herman
     
    Laatst bewerkt: 13 aug 2017
  11. Jeff4u2day

    Jeff4u2day Forumlid

    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    2
    Dank Spooks
    Hij is op de post.
     
  12. jvanenteren

    jvanenteren Forumlid

    Berichten:
    19
    Leuk Bevonden:
    6
    En de Armlogic S905H kan het bij deze ook?:thanks:
     
  13. marcel1988

    marcel1988 VIP

    Berichten:
    229
    Leuk Bevonden:
    141
    Probeer het op een sd kaart en laat het ons weten. maar ik denk het niet want ik lees er weinig over.
     
  14. Plenkske

    Plenkske Moderator Medewerker

    Berichten:
    1.146
    Leuk Bevonden:
    401
    Ik had laatst opeens een "kernel panic" bij mijn Amlogic S905X box met Libre ELEC .
    Dat was ook weer snel "opgelost" door simpelweg de box opnieuw te installeren. SD kaart erbij pakken, laatste stabiele build + device tree erop, via tandenstoker methode op de box, en daarna weer installtointernal via SSH. Instellingen van Kodi weer goed zetten etc. en klaar.
    Ik ga nu wel even een backup van Kodi opslaan zodat ik deze weer snel kan restoren ;) Mocht het weer eens voorkomen.