Tnci

JohnD

Forumlid
21 aug 2020
6
0
1
26
Wat moet je dan doen om in contact te komen met TNCI? Mijn huidig abonnement bij mijn provider loopt binnenkort af en ik lees dat deze gasten 'next level' zijn op het gebied van iptv.
 

Lex

Administrator
Medewerker
29 mei 2016
6.700
5.073
216
63
Wat moet je dan doen om in contact te komen met TNCI?
Rooksignalen?

Maar nogmaals wij kunnen niks betekenen hierin.
En voor iedereen:
Alle vragen hieromtrent worden in het vervolg verwijderd.
 

Diggler

Gevorderd
14 aug 2017
78
24
6
47
Sinds een paar weken gebruik ik TNCI icm Tivimate en het bevalt eigenlijk prima. Als alles eenmaal ingesteld is werkt t zoals het hoort. Af en toe even puzzelen (catch-up is ff zoeken bijvoorbeeld) maar dan heb je wel alle zenders + VOD beschikbaar. EPG ook, al is deze niet alijd even accuraat (bijvoorbeeld gisteren, de Friends reünie SBS6 stond niet vermeld) maar daar valt mee te leven. VOD werkt ook; je kan via discord verzoekjes indienen. Ze reageren snel op suggesties, klachten etc.

Heb onlangs de introductiemaand maar verlengd, nu 1 jaar

Geen idee of dit 'de beste'. is maar ik ben tot nu toe wel tevreden
 
  • Like
Reacties: Coinobi en Rubinja

viscabarca27

Forumlid
27 sep 2018
8
2
6
37
sinds lange tijd heb ik nu iptv van TNCI en dacht maak eve review erover! Ik ben erg tevreden erover en heb zo veel getest van andere providers maar deze toch het beste en goede service.. ik word niet betaald voor een review maar heb perongeluk 3 maanden gratis bij gehad en vroeg geen extra geld ondanks dat ik wou betalen! Dus dacht maak eve review wat ik eigenlijk nooit doe! Maar zal zeggen probeer keer een test en hij heeft meerdere diensten, ik heb een met ook Arabische zenders maar heeft ook voor Europa gericht
tot nu toe de beste en heb zeker jaar nu en nooit eigenlijk problemen, het 4k in films is ook super goed met goed geluid sommige zelfs met dolby Atmos 😍
 
  • Like
Reacties: Diggler

Glassertje

Forumlid
21 apr 2018
24
19
6
48
TNCI heeft best wel wat goeie stappen gemaakt. Ik heb namelijk ook nog een werkend TNCI abonnement. De Nederlandse hoge bitrate kanalen (10-15Mbit) zijn weer terug en ze zien er zeer goed uit. Heb nog geen vastlopers gehad. Vandaag formule 1 gekeken zonder problemen. Hier zullen hun klanten heel blij mee zijn. Ikzelf kijk via tivimate.